[MOD] ReIMG Image Resizer

phpBB 3.0.x MOD Veritabanımızda yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 3.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. phpBB 3.0.x MODları hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen 3.0.x MOD Destek forumuna başlık açarak sorunuz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
selmankara
Kayıtlı Kullanıcı

Re: [MOD] ReIMG Image Resizer

Mesaj gönderen selmankara »

Maalesef yapamadım bir türlü. Onun yerine CSS ile işimi tam anlamıyla görecek bir yöntemi denedim. Çok da güzel oldu. Hem koca koca eklentilerle onlarca çekirdek dosyayı editlemeye de gerek kalmadı.

Resimlere max-width değeri atadım. Resimleri en*boy oranını bozmadan istediğim gibi küçülttü. Harika oldu yani. 32 karakterlik kod ile çözdüm olayı. Anlamakta zorlananlar içi örnek kullanımı;

Kod: Tümünü seç

.postbody img {
     max-width: 800px;
}
800px değerin istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Selman kara basit, mantıklı ve güzel bir yol bulmuşsun ;)
Kullanıcı avatarı
ABDÜLHEY
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ABDÜLHEY »

selmankara yazdı:Maalesef yapamadım bir türlü. Onun yerine CSS ile işimi tam anlamıyla görecek bir yöntemi denedim. Çok da güzel oldu. Hem koca koca eklentilerle onlarca çekirdek dosyayı editlemeye de gerek kalmadı.

Resimlere max-width değeri atadım. Resimleri en*boy oranını bozmadan istediğim gibi küçülttü. Harika oldu yani. 32 karakterlik kod ile çözdüm olayı. Anlamakta zorlananlar içi örnek kullanımı;

.postbody img {
}
bu kodu nereye ekleyecez
KULA BELA GELMEZ HAKK YAZMADIKÇA,
HAKK BELA YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
---------------------------------------
http://www.bakivakfi.com
---------------------------------------
dawnman_01
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen dawnman_01 »

selmankara yazdı:Maalesef yapamadım bir türlü. Onun yerine CSS ile işimi tam anlamıyla görecek bir yöntemi denedim. Çok da güzel oldu. Hem koca koca eklentilerle onlarca çekirdek dosyayı editlemeye de gerek kalmadı.

.postbody img {
}

bu değişikliği nerde yapacağız?
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Değişikliği styles/prosilver/theme/common.css dosyasında ya da styles/subsilver2/theme/stylesheet.css dosyasında yapmayı deneyin.

Başka bir tema kullanıyorsanız değişikliği; prosilver tabanlı temalar için styles/tema_adı/theme/common.css, subsilver tabanlı temalar içinse styles/tema_adı/theme/stylesheet.css dosyalarında yapmayı deneyin.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
onder1
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen onder1 »

Eline Sağlık modu kurdum sorunsuz çalışıyor ;)
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

Modun 2.0.1 sürümü çıktı,
moderatör arkadaşlar ilk mesajdaki dosyayı da değiştirebilirlerse iyi olur.
www.phpbb.com/customise/db/download/id_82695
KIRA
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen KIRA »

Resim

Arkadaşlar bunu yeni sürümünü 3.0.10 versiyona kurdum ve görünüş şekli resimdeki gibi oldu. Bu sebeple ayarları kaydedemiyor dolayısıyla modu kullanamıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
KIRA
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen KIRA »

Highslide - Use link to download Highslide JS ZIP package. Then place zip package’s highslide directory in your forum’s reimg directory.

Modta bulunan Highslide özelliğini çalıştırmak istiyorum. Zip dosyanını ve açılmış şeklini indiriryorum ve root içinden reimg klasörünün içine atıyorum ama hala pasif gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor acaba bu özelliği çalıştırmak için?
Kilitli

“3.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir