Google'da indeksli 51 sayfam var ama konu başlıkları yok
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Google'da indeksli 51 sayfam var ama konu başlıkları yok
burada daha yeniyim konu yanlış yerde olabilir kusura bakmayın.
sitemin dün gece itibariyle bütün sayfalarını google'a tanıttım ve sabaha bi baktım google'da ilk sıradayım. ama "sf silkroadforum" yazınca ilk sırada çıkıyorum. benim istediğim başka şeyler yazıncada sitemin çıkması. yani birisi bi konu açınca o konu başlığı ile google görünsün istiyorum. aşağıdaki gibi olunca olmuyor. ayrıca adres çubuğunda isimler hep karmakarışık yani konu başlığına göre isim almıyor onuda değiştirmek istiyorum. yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler şimdiden.
sitemin dün gece itibariyle bütün sayfalarını google'a tanıttım ve sabaha bi baktım google'da ilk sıradayım. ama "sf silkroadforum" yazınca ilk sırada çıkıyorum. benim istediğim başka şeyler yazıncada sitemin çıkması. yani birisi bi konu açınca o konu başlığı ile google görünsün istiyorum. aşağıdaki gibi olunca olmuyor. ayrıca adres çubuğunda isimler hep karmakarışık yani konu başlığına göre isim almıyor onuda değiştirmek istiyorum. yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler şimdiden.
Re: Google'a ndexli 51 sayfam var ama konu başlıkları yok
seo eklentisini kurman lazım isimlerin düzgün şekilde görünmesi için.
o eklentiyi nasıl kurucam peki yardımcı olursanız sevinirim.
seo eklentisi biraz uzun bir eklenti
hiç mod kurmadı isen mod kurulum makalesini oku
viewtopic.php?f=60&t=18893
ayrıca automod denen bir mod var ama seo eklentisiyle uyumlu mu bilmiyorum.
phpbb de genelde dosyaları düzenleyerek eklentiler kurulur, automod bunu kolaylaştırıyor ama her eklentiyle uyumlu olmayabiliyor. ama hazır dosyaları değişmiş hali olması gerekiyor.
hiç mod kurmadı isen mod kurulum makalesini oku
viewtopic.php?f=60&t=18893
ayrıca automod denen bir mod var ama seo eklentisiyle uyumlu mu bilmiyorum.
phpbb de genelde dosyaları düzenleyerek eklentiler kurulur, automod bunu kolaylaştırıyor ama her eklentiyle uyumlu olmayabiliyor. ama hazır dosyaları değişmiş hali olması gerekiyor.
dosyaları değiştirilmiş (premoded seo) yu bu adresten indirenilirsin
http://www.phpbb-seo.com/en/phpbb-seo-p ... t1549.html
http://www.phpbb-seo.com/en/phpbb-seo-p ... t1549.html
şu anda bu adrestekini deniyorum olmazsa dediklerinize bakıcam teşekkürler
viewtopic.php?f=35&t=15258&hilit=seo+eklentisi
viewtopic.php?f=35&t=15258&hilit=seo+eklentisi
install.xml dosyasında hangi dosyaları değiştiriceğimden bahsediyor.
fakat sadece forum_fn.js ve posting_editor.html dosyalarını bulamadım.
benim kullandığım tema WoW5thAniversary ve için de sadece o dosyalar yok diğer dosyaları buldum nasıl yapsam?
fakat sadece forum_fn.js ve posting_editor.html dosyalarını bulamadım.
benim kullandığım tema WoW5thAniversary ve için de sadece o dosyalar yok diğer dosyaları buldum nasıl yapsam?
Re: Google'da indeksli 51 sayfam var ama konu başlıkları yok
hocam SEO Mod kurdum oldu fakat istediğim gibi olmadı: aşağıdaki resimdeki gibi hala Site başlığı ve yanında Bilgi yazıyor birtek adres çubugundaki yer değişmiş ve o değişenlerde türkçe karakter yok.
http://www.google.com.tr/search?sourcei ... m.2lik.org
http://www.google.com.tr/search?sourcei ... m.2lik.org
burda yazanları denedin mi
viewtopic.php?f=35&t=15625
viewtopic.php?f=35&t=15625
hocam yardımınız için teşekkürler adres çubuğunda düzgün görünüyor fakat google'da yine aynı.
ayrıca rütbe resimleri görünmüyor seo mod kurduktan sonra oldu.
ayrıca rütbe resimleri görünmüyor seo mod kurduktan sonra oldu.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir