[DEV] Smixmods Feed News Center [Rss Bot]
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: [DEV] Smixmods Feed News Center [Rss Bot]
Modül şuradan eklenecek: Yönetim Paneli > Sistem > Modül yönetimi > Yönetim paneli > Mods. > Modül ekle
Modül tipi: Modül
Üst kategori mods. veya modlar
Açılır kutudan eklenecek eklentinin modül dosyası seçilir ve modül aktifleştirilir.
Modül tipi: Modül
Üst kategori mods. veya modlar
Açılır kutudan eklenecek eklentinin modül dosyası seçilir ve modül aktifleştirilir.
Çektiğimiz sitenin kaynak linkini nasıl koydurabiliriz?
Yönetim panelinden yönetilebiliyor. İlk sayfada resimlerde var zaten.
Şu resimde url kısmına eklenecek:
http://phpbb3.smika.net/images/yahoo_acp.png
http://phpbb3.smika.net/images/yahoo_acp.png
Sanırım yanlış anladınız. Ben çektiğim içeriğin altına kaynak linkini ekletmeyi soruyorum
O bildiğim kadarıyla mümkün değil.
O içeriği çeken üyenin imzasına not düşebilirsiniz.
O içeriği çeken üyenin imzasına not düşebilirsiniz.
arkadaşlar kullananlar kullandıkları rss adreslerini fln paylaşırsa süper olur 

Mod Çalışıyor,
Tek sorunum otomatik paylaşılan Konular > yalnızca bir paragraf kadar çıkıyor devamı yok..Neden tamamı çıkmıyor?
Tek sorunum otomatik paylaşılan Konular > yalnızca bir paragraf kadar çıkıyor devamı yok..Neden tamamı çıkmıyor?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Sn Cengizhan2 sanırım aldığınız RSS kaynağına bağlı , Yani Size RSS veren site az bir kısım müsade ediyor, devamında kendi sitesine yönlendiriyor..
Çünkü ben farklı RSS url'leri aldım, tam metin paylasanlar da var ..ilk paragrafla bitirenler de..
Aldığınız url adresini kontrol ediniz, değiştiriniz..
Çünkü ben farklı RSS url'leri aldım, tam metin paylasanlar da var ..ilk paragrafla bitirenler de..
Aldığınız url adresini kontrol ediniz, değiştiriniz..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Peki teşekkürler.
Arkadaşlar ben gerekli bütün herşeyi yaptım install da dedim fakat acp den modülleri ekledikten ve açtıktan sonra tıklayınca sayfa bulunamıyor diyor... nedendir acaba sinir oldum
Arkadaşlar lütfen bir el atın hatta söyleyeyim pano versiyonum 3.0.10
bakın arkadaşlar çok işime yarayacak bir mod lütfen yardın edin
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir