arkadaşlar kendim forum kurmaya çalışıyorum kurulum aşamasına kadar geldim fakat kurulumda oluşturduğum veritabanı bilgilerini doğru olmasına rağmen kabul etmiyor
baştan bahsedeyim daha iyi anlarsınız
forum kurulumunda veri tabanı bilgilerini girdiğim kısım aşağıdaki gibi
veritabanı adı kısmına bunu : MySQL database name oluşturduğum ismi yazıyorum
Veritabanı kullanıcı adı kısmına bunu : MySQL user name oluşturduğum ismi yazıyorum
Veritabanı şifresi: Password for MySQL user kısmında belirlediğim şifremi yazıyorum
Veritabanı ana makine adı veya VKA : kısmına localhost denedim olmadı sitemin adını yazdım yine olmadı
Veritabanındaki tablolar için önek: phpbb_ (bunu bu şekilde bırakıyorum)
aldığım hata aşağıda
Veritabanına bağlanılamıyor, hata mesajı için alta bakın.
Unknown MySQL server host 'http://www............net' (3)
Kurulumda Son Aşamayı Geçemedim
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Kurulumda Son Aşamayı Geçemedim
Veritabanı ana makine adı veya VKA : Bu alana formun free (ücretsiz) bir alandaysa sana verilen domain adını yazacaksın (alan adı http://www olmadan)
Zamana Güzellik Kat!
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir