Eklentilere word excel dosyaları ekleme ve yedekleme sorunu

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
ardadurmus
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 4
Kayıt: 28.01.2013, 15:44

Eklentilere word excel dosyaları ekleme ve yedekleme sorunu

Mesaj gönderen ardadurmus »

Merhaba arkadaşlar
İki sorum olcak sizlere;
Birincisi eklenti ayarlarıyla ilgili;kullanıcılaım resim ve rar uzantılı dosya ekleyebiliyorlar ancak direk olarak word exel belge ekleyemiyorlar. Bunu değiştirme imkanım var mı


İkinci sorum da; forumun yedeğini aldım bilgisayarıma da indirdim. Her hangi bir sorunda yedekleme yaptıımda içindeki bilgiler başlıklar üyeler vs saklı tutuluyor mu, hiçbir şey kaybetmiyormmmuyum?

İlginize şimdiden tşk
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri
Mesajlar: 1664
Kayıt: 27.03.2006, 01:06
Konum: İstanbul

Re: Phpbb siteme ait iki adet soru

Mesaj gönderen Mirach »

Merhabalar,

Birinci sorunuz için Admin panelinizde eklentiler bölümünde uzantı ayarlarınızı yapabilirsiniz. Panelinizi biraz karıştırdığınız vakit bulabileceksinizdir. Herhangi bir eklenti yapmaksızın bu ayarı yapabilirsiniz.

İkinci sorunuz için ise dosyalarınızı yedekledikten sonra mevcut veritabanınızı da yedeklemeniz gerekmekte. Bu konuyla ilgili olarak hosting sağlayıcınız sizlere bunu nasıl yapacağınızı belirtecektir. Lütfen onlarla irtibata geçiniz.

İyi Çalışmalar.
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir