Advanced Visual Confirmation

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
fikret34
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Advanced Visual Confirmation

Mesaj gönderen fikret34 »

Ben plus kullanıyorum. Görsel dogrulama kodu ilk kayıt esnasında çok karışık. Bunu degiştirmek istiyorum. Phphackde araştırdım ama buldugum modlar bana uymuyor.:cry: :cry:
Advanced Visual Confirmationde profile.php degişiklerde öyle bir satır yok
Inverted Visual Confirmationde includes/usercp_confirm.php bende yok.
Capitalise Confirmation Code profile_add_body.tpl ödegişiklerde öyle bir satır yok.
Bana uyacak bu üçü tarzı kullanıcının kolay görebilecegi bir görsel dogrulama modu rica edebilirmiyim.
Saygılar..
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Tamam sen orada denilenleri yap ayrıca sende usercp_confirm olmamasının nedeni PLUS ta normal phpBB deki görsel doğrulama yerine ANTİ REGİSTER modunun kullanılmış olmasıdır benim sitemdeki register kısmına bakarsan anlarsın aynen oradaki gibi çıkacaktır.

Yani değşiklikleri yap ama genede nolur olmaz yedek al ama eğer doğru modu bulmuş isen % 90 hatasızca çıkartırsın çünki modun kurulumu ve kaldırılımı çok basit.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
fikret34
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen fikret34 »

NEFRİT yazdı:Tamam sen orada denilenleri yap ayrıca sende usercp_confirm olmamasının nedeni PLUS ta normal phpBB deki görsel doğrulama yerine ANTİ REGİSTER modunun kullanılmış olmasıdır benim sitemdeki register kısmına bakarsan anlarsın aynen oradaki gibi çıkacaktır.

Yani değşiklikleri yap ama genede nolur olmaz yedek al ama eğer doğru modu bulmuş isen % 90 hatasızca çıkartırsın çünki modun kurulumu ve kaldırılımı çok basit.
Benim bildigim anti register 1,53 beraber geldi benim 1,52 geçiş yapmadım o yüzden anti register yok bende plusda kullanılan görsel dogrulamayı kaldırsam gerisini kuarım ama bulamıyorum. Yinede yardımın için çok teşekkürler.. :roll: :roll:
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir