phpBB 3.1 sürümüyle gelecek olan yeni özellikler

phpBB 3.1.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB 3.1.x kurulumu ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.1.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temalarından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.1.x Stil/Tema Sorunları & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB 3.1.x eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.1.x Eklenti Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
İletişim:

Re: phpBB 3.1 sürümüyle gelecek olan yeni özellikler

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

pikachu yazdı:Eklentiler - MDO yerine eklenti, MOD eklemek için dosya düzenleme bitiyor. YKP'den kolayca eklenebilen eklentiler olacak.
Şahsen buna üzüldüm, benim penceremde phpBB'yi en zevkli ve eğlenceli kılan kısım da bu idi. phpBB'nin ücretsiz kategorisinde büyük bir çıkış yakalamasına en büyük etken bu özellik olacaktır. Çünkü bir çok kişi bu düzenleme işinden dolayı sistemi tercih etmekten çekiniyordu.

Açıklamalar için çok teşekkürler.
Resim
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Diğer forum sistemlerinde olan özellikler, phpBB grubu bu özellikleri bu zamana kadar eklememekle hata yaptı bana göre. Yeni başlayan kullanıcıların çoğu bu sebepten dolayı phpBB'den soğudu. Tecrübeli kullanıcılar forumu istedikleri gibi şekillendirebiliyorlar ama yeni başlayanlar için bir eklenti kurulumunda kod ekle çıkar gibi işlemler fazlasıyla zor gelebiliyor. Zamanında phpBB kurdurduğum insanlar başları sıkıştığında bana başvuruyorlar, benim vakit sıkıntım olduğunda bu insanlar deyim yerindeyse çaresiz duruma düşüyorlar. Demem o ki güzel gelişmeler var ama çok geç kalındı.
En son Evrek4 tarafından 20.11.2013, 13:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

Geç olsun, güç olmasın. phpBB'den soğuyanların tekrar düşüneceği gelişmeler açıklandı.
Resim
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
İlkem
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen İlkem »

yanlış anlamadıysam vbulletine benzeyecek biraz o zaman
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen radyobulut »

Daha önceleri MOD yazmış birisi olarak "eklentiler" özelliğinin herkesin işini kolaylaştıracağını düşünüyorum.
sanalbellek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sanalbellek »

güzel özellikler gelmiş paylaşım için teşekkürler.
Kilitli

“3.1.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir