hack...
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
phpbb3.net yetkililerine durumu bildirin.Bizim yapacağımız bir şey yok.phpBB açıklarını kapatsınlar veya şifre ve kullanıcı adınızı zor bir şey seçin.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
http://www.uckafadar.phpbb3.net/viewtopic.php
eheuhehe bu hacker çok komik ya
valla ne desemki oldu bi kere
hele en komiği logo yerine mezar taşı koymuş
eheuhehe bu hacker çok komik ya

valla ne desemki oldu bi kere

ilginç vallaa ama http://www.uckafadar.phpbb3.net/forums.html burası daha güzel bence uzaylı filandj_akman yazdı:http://www.uckafadar.phpbb3.net/viewtopic.php
eheuhehe bu hacker çok komik ya![]()
valla ne desemki oldu bi kere![]()

Hakkını alacak
işte serefsizlik burda bide türk olacak sitemi hackledi böle türkün ben varya zorla insanı sinirlendiriolar ama onunda sitesini görcem az kaldı vbulletin hacklenmez diolar ama görecekler ne yaptımda sitemi hackledi kendini kanıtlamaya calışıo bnaska bişe deil ama acısını cekecek cok hemde merak etmeyin...
Türk Türklüğünü Bildigi Zamandan İtibaren Türktür...
>Ar-Ge C SySTeM<
Türk Türklüğünü Bildigi Zamandan İtibaren Türktür...
>Ar-Ge C SySTeM<
fatihbaz yazdı:vb hacklanmez diyenler geçenhafta mıydı neydi o vb nin kendi sitesi hacklandikten sonra sesleri çıkmaz oldu ama adamlar çok garip bi şekilde hacklamiş yav...
şunu sölim bu alemde hackerlerle düşman olmıcaksınız adamlar ne yapıp yapıp hackliolar yaw ctracker,phpBB Security vs vs. güvenlikleri onlar için hiçbişiy yaw adamlar ne vbulletin, ne phpbb ne de premod dinliolar

arkadaşlar itiraf etmeliyimki benimde mail adresim hacklenince bu işe merak saldım...yani saatlerimi, günlerimi, haftalarımı şu hack olayını çözmek için harcadım...vede bazı videolar buldum...anladımki hack uğraştıktan sonra çok kolay birşey...videoları bende hala duruyor
her ne kadar daha bi siteye saldırı falan denemesemde ne olur ne olmaz duruyor 

Evet böyle serefsizlik olmaz türk türk ü hacklememmeli ayyıldız tema gibi gitsin pkk ve diğer bölücü devletlerin sitelerini çökertsin benim hedefim bu niye türk siteleriyler uğraşıp zaman kaybedeyim ki türkten türke zarar gelmez git o bölücülerle uğraş kardeşim siten büyük ihtimalle geri gelmez yada sen tekrar hackle yada birine hacklet ve geri al şimdiden allah kolaylık versin
GENÇ OLANLAR VE GENÇ KALANLAR SİZİ http://WWW.CHATLAX.ORG ADRESİNE BEKLİYORUM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir