Moderatöre onaya düşen mesaj olduğunda bildirim mümkün mü?

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
kararara.com
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 66
Kayıt: 06.03.2012, 23:51

Moderatöre onaya düşen mesaj olduğunda bildirim mümkün mü?

Mesaj gönderen kararara.com »

Merhaba,

Forumumuzda üyelerin başlık ve mesaj göndermeleri bir moderatörün onayına tabi tutulmaktadır. Ancak moderatör ekranına onaya düşen mesaj olduğunda herhangi bir bildirim alamamaktayız. Mesela onaya tabi olmayan forumlarda o foruma abone olunarak mesaj gönderildiğinde e-posta ile bildirim alıyor ve hemen kontrol sağlıyorduk. Şimdi ise onaya düşen bir mesaj olduğunu hiç bir şekilde bildirim olarak alamıyoruz. Yani özetle moderatör onayına bir başlık/mesaj geldiğinde bunu e-posta yoluyla bildirim almak mümkün mü? Bunun bir yolu var mı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
SüKûT
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 525
Kayıt: 17.11.2011, 20:20
İletişim:

Re: Moderatöre onaya düşen mesaj olduğunda bildirim mümkün m

Mesaj gönderen SüKûT »

e posta ile değilde direk site üzerinden bildirim alabilirsiniz bu eklenti ile https://www.phpbb.com/customise/db/mod/ ... _on_index/
imzanın kural dışıdır, lütfen kurallarımızı okuyarak imzanızı güncelleyiniz. (yönetim)
kararara.com
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 66
Kayıt: 06.03.2012, 23:51

Re: Moderatöre onaya düşen mesaj olduğunda bildirim mümkün m

Mesaj gönderen kararara.com »

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Bu mod gayet kullanışlı ve gerekli, fakat benim aradığım forumdan uzak olduğumda başlık ya da mesaj geldiği zaman anında haberdar olup onay işlemini yapabilmek şeklinde. Eğer moderatör onayı olmaksızın başlık/mesaj kabul etseydik bir sorun yoktu. Çünkü foruma abone ol seçeneği ile anında e-posta bildirimi alabiliyoruz. Ama forumumuzda başlık/mesaj gönderimi moderatör onayına tabi olduğundan onay ekranına düşen başlık/mesajdan anında bildirim alamıyoruz. Bu soruna bir çözüm bulabilsem harika olacak.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir