Admin Panelindeki Eklentiler Sekmesi

phpBB 3.1.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB 3.1.x kurulumu ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.1.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temalarından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.1.x Stil/Tema Sorunları & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB 3.1.x eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.1.x Eklenti Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
ihsan
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 6
Kayıt: 26.07.2011, 11:58

Admin Panelindeki Eklentiler Sekmesi

Mesaj gönderen ihsan »

Merhaba;

Sitedeki geçiş makalesi yardımıyla sitemi 3.0.14'ten 3.1.5'e başarıyla güncelledim. Çok önemli bir problem değil fakat benim admin panelimde orijinal admin panelini karşılaştırdım az önce; orjinalden farklı olarak bende fazladan EKLENTİLER adında en sağda bir sekme bulunuyor ve bu sekmeye tıkladığımda sayfa hata veriyor. Sanırım yükseltme yaparken önceki modları silmeliydim. Bunun bir çözümü var mıdır acaba, yani bahsini ettiğim sekmeyi silmenin bir yolu var mıdır, ayrıca bu durum bir güvenlik açığı vb. bir durum oluşturur mu?

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Birde CPanel'den phpMyAdmin'e girdiğimde bazı eski sistemden kalan başlıklar gördüm. Örneğin phpbb_thanks gibi.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Bu başlığı seçip silmenin sisteme bir zararı olur mu? Veritabanından pek anlamadığım için sormadan işlem yapmayayım dedim.

İlginize teşekkür ederim, iyi çalışmalar...
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Mesajlar: 1284
Kayıt: 01.07.2010, 11:27
Konum: İstanbul
İletişim:

Re: Admin Panelindeki Eklentiler Sekmesi

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

YKP>Sistem>Modül Yönetimi>Yönetim Kontrol Paneli adımlarını kullanarak dilediğiniz sekmeyi devre dışı bırakabilirsiniz. Tamamen silmemenizi tavsiye ederim, çünkü ileride kullanacağınız eklentilerde sorunlar ile karşılaşabilirsiniz.

Eski sürüme ait modlar ile ilgili PhpMyAdmin sayfasında kurulum yaptığınız dosyaların install dosyalarında bulunan SQL sorgularının etkilendiği satırları kontrol edip kaldırabilirsiniz. Bu işleme dikkat edin.
Resim
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
ihsan
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 6
Kayıt: 26.07.2011, 11:58

Re: Admin Panelindeki Eklentiler Sekmesi

Mesaj gönderen ihsan »

Dediklerinizi uyguladım, çok teşekkür ederim.
Kilitli

“3.1.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir