Seo url kurulumu
Seo url kurulumu
Merhaba. 2009-da forumda yazılmış bir anlatım buldum ama onun da resimlerine ulaşmam mümkün değil. Lütfen anlatırmısınız? kaç aydır yapamadım. Anlamadığım şeylerden biri de şu - root klasörü içindekinleri phpBB sitenizin kurulu olduğu dizine atmalısınız (FTP) demiş arkadaş. Ama resimler silindiği için anlamadım. Sadece onu değil diğerlerini de. Lütfen vaktinizi ayırıp yardım edin
Re: Seo url kurulumu
yardım edin. Bu kadar önemli bir konuda çaresiz kaldım. Forum kurmak kadar önemli olan şey de seo. resimli anlatım olursa veya yazılı anlatım iyi olurdu
Eklenti bende çalışmadı. defalarca denedim. Eklenti kurulumunu biliyorum o konuda sıkıntı yok. sorun nedir onu bilmiyorum. eklentiyi ./ext -e yükledikten sonra ykp-de eklentilerde yok ama diğer eklentiler çalışıyor
Mümkünse ftp'de yüklediğiniz dizinin ve eklentiler sayfalarının ekran görüntülerini alabilir miyiz?
./ext/phpbbseo/usuFerman yazdı:Eklenti bende çalışmadı. defalarca denedim. Eklenti kurulumunu biliyorum o konuda sıkıntı yok. sorun nedir onu bilmiyorum. eklentiyi ./ext -e yükledikten sonra ykp-de eklentilerde yok ama diğer eklentiler çalışıyor
klasörunde olması lazım eklentinin
imzanın kural dışıdır, lütfen kurallarımızı okuyarak imzanızı güncelleyiniz. (yönetim)
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 0 misafir