Merhaba Arkadaşlar;
www.teknoekip.com teknoloji içerikli web sitemde Xenforo kullannıyorum. PHB'ye geçsem mi diye düşünüyorum ama karar veremiyorum.
her ikisi içinde + ve - leri konusunda beni bilgilendirebilir misiniz ?
Xenforo'dan phpBB'ye geçiş
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Xenforo'dan phpBB'ye geçiş
Xenforo'yu bilmiyorum, ancak phpBB'nin özelleştirilebilir güçlü sistemi sayesinde bir çok artısı olduğu kesin.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Xenforo'yu sadece görsel bazı özellikleri için arayabilirsiniz ama PhpBB kullanımı ve rahatlığı açısından daha uygun
Tüm güzellikler sadece saygının eseridir. Duahazinem.com
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Burası Phpbb destek sitesi olduğu için ve xenforo ücretli bir yazılım olduğu için burada çok fazla xenforo kullanmış kişi olduğunu sanmıyorum açıkçası. (1 sene kadar önce demo olarak bir süre kullanmıştım ama canlı ve üyeler varken kullanmak farklı oluyor. Beklentiler vs değişiyor.)Ledfox yazdı: 07.07.2018, 14:23 Merhaba Arkadaşlar;
www.teknoekip.com teknoloji içerikli web sitemde Xenforo kullannıyorum. PHB'ye geçsem mi diye düşünüyorum ama karar veremiyorum.
her ikisi içinde + ve - leri konusunda beni bilgilendirebilir misiniz ?
Xenforonun + ve - lerini o nedenle pek bilmiyoruz.
Phpbb'nin özellikler listesine bir göz atarak
https://www.phpbbturkey.com/features/
Ön bir izlenim edinebilirsiniz.
Ama ya localhosta ya da deneme amaçlı olarak sitenizin bulunduğu server'da bir kurulum yaparak ayrıntılı incelerseniz daha iyi olur.
Forum programı seçmek biraz alışkanlık işi. Birine alışınca diğerindeki ufak bir farklılık bile garip gelebiliyor insana.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir