Esselamu Aleykum;
3.2 forummda konulara ben direk hostingime yüklenecek şekilde resim eklemek istiyorum, böyle bir mod var mı? her iki forumdada aradım bulamadım. Yalnız demek istediğim şu, ek dosya olmayacak, resimi konu içinde istediğimiz yerde gösterebileceğimiz bir yapı olmalı, Çnkü ek dosya bölümünden fotoğraf eklediğimde bu haliyle ziyaretçilere gözükmüyor. Ziyaretçilerede ek dosya izinlerini kapatmak zorundayım.
Konulara eklenti dosya harici direk resim nasıl yükleyebiliriz
Re: Konulara eklenti dosya harici direk resim nasıl yükleyebiliriz
Demek istediğini anlayamadım pek açıkçası. Ziyaretçilere görünmesin kısmını zaten izinlerle halletmişsin, sıkıntı ne tam olarak...
Diğer mesajını yeni gördüm. anladım sıkıntını. araştırayım ama sanmıyorum öyle bir eklenti olduğunu. çünkü ek dosya eklerken her türlü uzantıyı yükleyebilirsin, ve foto/resim eklediğinde onun görünür olması demek indirilebilir olması demek bence. bu nedenle zor gibi geldi. bir bakayım ama
Diğer mesajını yeni gördüm. anladım sıkıntını. araştırayım ama sanmıyorum öyle bir eklenti olduğunu. çünkü ek dosya eklerken her türlü uzantıyı yükleyebilirsin, ve foto/resim eklediğinde onun görünür olması demek indirilebilir olması demek bence. bu nedenle zor gibi geldi. bir bakayım ama
biraz phpbb.com'da araştırdım ama orada da phpBB 3.0.x döneminde aynı soru sorulmuş ama benim verdiğime yakın bir cevap verilmiş.

belki uzantı bazlı olabilir (mesela zipli dosyalar için) belki ama öyle bir eklenti de görmedim.
Yani diyor ki bir kullanıcı bir görseli görüyorsa bu görseli tarayıcı indirmiştir bileThis is not possible. Once a user can view an image, that means his browser has already downloaded it to his computer. There are also screenshots. Any image that can be seen on a website can be saved to a user's hard drive, one way or another.

belki uzantı bazlı olabilir (mesela zipli dosyalar için) belki ama öyle bir eklenti de görmedim.
fotoğraflar için ayrı bir eklenti olmaz mı? yani farklı bir siteye değilde, konu içine resim ekleyeceğiz. yani mesela postimage eklentisi gibi, ama yüklediğimiz fotoğraflar kendi sitemize yüklenmiş olacak, yani ileri bir zamanda, fotoğrafları yüklediğimiz site kapanırsa bizim görsellerimiz gider bu açıdan böyle bir şey düşündüm.
Böyle bir modifikasyon var mı?
bahsettiğin durumun mevcut phpbb 3.2 "dosya ekleri" işlevinden farkını anlamadım?forum41 yazdı: 22.10.2018, 01:19 fotoğraflar için ayrı bir eklenti olmaz mı? yani farklı bir siteye değilde, konu içine resim ekleyeceğiz. yani mesela postimage eklentisi gibi, ama yüklediğimiz fotoğraflar kendi sitemize yüklenmiş olacak, yani ileri bir zamanda, fotoğrafları yüklediğimiz site kapanırsa bizim görsellerimiz gider bu açıdan böyle bir şey düşündüm.

Ama şöyle bir eklenti belki yardımcı olabilir:
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=2407621
henüz geliştirme aşamasında. o nedenle dikkat etmek lazım.
Tam aradığım özellik bu işte, yani bunu istememin sebebi şu, eklentileri ziyaretçilere kapatıyorum, çünki program vs yüklemeleri olduğu için. Sadece resimleri herkese açacağım.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir