Merhaba arkadaşlar.
Footerdaki phpbb türkiye yazısını taşımak boynumuzun borcu fakat tema yazarı ve nicki falan yazması hoş değil. Mylnvision temasında şu şekilde yazıyor;
*Original Author: Brad Veryard
*Updated to 3.2 by MannixMD
bunu nasıl kaldırabilirim?. overall_footer.html ve navbar_footer.html dosyalarında yok.
Mylnvision Teması Footer Kaldırma Yardım!
Re: Mylnvision Teması Footer Kaldırma Yardım!
overall_footer'dan buldum değiştirdim fakat hala duruyor ilginç yani
Yardımcı olabilecek varmı? Site: gamedurak.com
Overall_footer dosyasını tamamen sildim düzeldi. O dosyanın silinmesi problem yaratır mı acaba sitede işlevsellik olarak?
Dosyayı neden siliyorsunuz? Gerekli değişikliği yaptıktan sonra YKP'den önbellek temizliği yapmanız gerek. Ayrıca sorununuza cevap almak için biraz sabredermisiniz? Herkes her an burada olmuyor. Yok beklemem, sabredemem diyorsanız forumlarımızda arama yaparak cevaba ulaşabilirsiniz. Daha öncede her tema değişikliği sonrası önbelleğin boşaltılması gerektiği ile ilgili bir çok mesaj yazıldı.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
ESQUARE bey sinirlenme. ben mybb den geçtim phpbb ye ve mükemmel. O yüzden biraz heyecan var. Ön bellek silersem düzelirmi acaba. Bu arada overfall_footer silince phpbb turkey gitmiyor yanlış anlama. onu taşımak boynumuzun borcu yazdım zaten
Sinirlendiğimi nerden çıkardınız? Konuyu dağıtmayalım, teknik konularda konuşuyoruz.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir