Merhabalar,
Kategori başlıklarının altında açıklamalar gözükmüyor. Bazen anlık 1-2 saniye gözüküp kayboluyorlar. Ayrıca mouse ile kategori başlığının üzerine gelip bekleyince baloncuk çıkıyor orada açıklama beliriyor ancak normal görüntülemede yok. Nasıl çözebilirim?
Kategori Açıklamaları Gözükmüyor
Re: Kategori Açıklamaları Gözükmüyor
Sorunuzu tam olarak anlayamadım. Ekran görüntüsü ekleyebilir misiniz?

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Yani kategoriyi oluştururken girilen açıklama gözükmüyor. Başlığın üstüne gelince baloncuk olarak çıkıyor.ESQARE yazdı: 15.04.2019, 11:53 Sorunuzu tam olarak anlayamadım. Ekran görüntüsü ekleyebilir misiniz?
Varsayılan phpBB'de o kısımda açıklama gözükmez. Kullandığınız stil ya da eklenti ile alakalı bir durum söz konusu. O bölümün öyle görünmesi için stil mi yoksa eklenti mi kurdunuz? Hangisiyle alakası var ise bu konuyu ilgili foruma taşıyacağım. Daha sonra ilgili forumdan yardım alabilirsiniz.

Eklenti ya da stil kurmadım. Ben forumu yeni kurdum yeni öğreniyorum ve ilk varsayılan halini kurar kurmaz hiç bir kategori açmadan direk temaya odaklandım. Mevcut temayı forumunuzdan indirdim yine forumunuzdan kurulum anlatımına bakarak yükledim. Başka hiç bir şey yapmadım. Sonra farkettim ki kategoriye dair girdiğim açıklamalar, kategori isimlerinin üzerine gelince görünüyor. Benim istediğim kategori isminin hemen altında açıklamanın görünmesiydi. Orijinal halinin de öyle olması gerektiğini düşünmüştüm ondan bir problem var sanıp size sordum.ESQARE yazdı: 15.04.2019, 13:21 Varsayılan phpBB'de o kısımda açıklama gözükmez. Kullandığınız stil ya da eklenti ile alakalı bir durum söz konusu. O bölümün öyle görünmesi için stil mi yoksa eklenti mi kurdunuz? Hangisiyle alakası var ise bu konuyu ilgili foruma taşıyacağım. Daha sonra ilgili forumdan yardım alabilirsiniz.
Hem stil kurmadım diyorsunuz hem de forumdan indirip kurdum diyorsunuz? Gönderdiğiniz ekran görüntüsü de başka bir stile ait. Yazdıklarınız birbiriyle çelişiyor.aknctn yazdı: 15.04.2019, 14:42Eklenti ya da stil kurmadım. Ben forumu yeni kurdum yeni öğreniyorum ve ilk varsayılan halini kurar kurmaz hiç bir kategori açmadan direk temaya odaklandım. Mevcut temayı forumunuzdan indirdim yine forumunuzdan kurulum anlatımına bakarak yükledim. Başka hiç bir şey yapmadım. Sonra farkettim ki kategoriye dair girdiğim açıklamalar, kategori isimlerinin üzerine gelince görünüyor. Benim istediğim kategori isminin hemen altında açıklamanın görünmesiydi. Orijinal halinin de öyle olması gerektiğini düşünmüştüm ondan bir problem var sanıp size sordum.ESQARE yazdı: 15.04.2019, 13:21 Varsayılan phpBB'de o kısımda açıklama gözükmez. Kullandığınız stil ya da eklenti ile alakalı bir durum söz konusu. O bölümün öyle görünmesi için stil mi yoksa eklenti mi kurdunuz? Hangisiyle alakası var ise bu konuyu ilgili foruma taşıyacağım. Daha sonra ilgili forumdan yardım alabilirsiniz.
phpBB'nin varsayılan stili prosilver'dır. Prosilver stilinde, ana sayfadaki forum açıklamaları forum isimlerinin altında görünür. Özelleştirilmiş stillerde ise bu özellik daha farklı olabilir.
- Konu, Stil Sorunları & Yardım forumuna taşınmıştır.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir