Phpbbturkey gibi ana sayfa
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Phpbbturkey gibi ana sayfa
Merhaba Phpbbturkey deki gibi bi ana sayfa nasıl yapabilirim?
Yazılar resimler ve resim içine link gibi.
Menüyü nasıl özelleştirebilirim ?
Yazılar resimler ve resim içine link gibi.
Menüyü nasıl özelleştirebilirim ?
Re: Phpbbturkey gibi ana sayfa
phpBBTurkey sitesine özel tasarım bu.
Tema sahibi;
/********************************************
AUTHOR: Erwin Aligam
WEBSITE: http://www.styleshout.com/
TEMPLATE NAME: MarketPlace
TEMPLATE CODE: S-0017
VERSION: 1.0
DATE: August-31-2007
*******************************************/
Tema sahibi;
Kişisel Blog CEO Founder and Webdeveloper
Daha önce benzer konular açıldı, lütfen arama yapınız. Örnek: viewtopic.php?t=21534

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Forum sekmesine tıklandığı zaman forum ana sayfa açılacak.
Ansiklopedi sekmesine tıklandığı zaman wordpress olarak hala düşünmediğim akvaryumasistani.com/blog adresi açılacak
İlanlar sekmesine tıklandığı zaman yine forum içinde konu olan ilanlar açılacak
Yuvarlak olan resimlerde;
Örnek: tatlı su canlılar olarak görsel olup tıklandığı zaman tatlı su canlıları ile ilgili forum açılacak
Örnek: yayın balıkları görseline tıklandığı zaman yayın balıkları ile ilgili forum açılacak
Vs vs vs
Diğer dikdörtgen resimler de herhangi bi resim içinde hergangi link olmasına gerek yok yan taraflarında açıklamalar filan
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bi bakarmisin nasıl olmuşEmre YILDIRMAZ yazdı: 20.11.2019, 15:29 phpBBTurkey sitesine özel tasarım bu.
Tema sahibi;
Sırf resimden oluşan bir tasarım. text yok. Bu da google'da arama sonuçlarında seni geriye atacaktır. Ellerine sağlık gayet iyi gözüküyor 

Kişisel Blog CEO Founder and Webdeveloper
phpBB Sitemaker eklentisi ile istediğiniz tarzda bir portal oluşturabilirsiniz. Tavsiyem, bu eklentiyi kurarak web sitenizi tasarlayın. Bir çok özelleştirebilir kod ve scripti desteklemektedir.barış demirok yazdı: 21.11.2019, 10:31 20191121_101534.jpg
Onları gördüm ama istediğim farklı bişey tam olarak böyle bişey lazım bana
Ansiklopedi sekmesine tıklandığı zaman wordpress olarak hala düşünmediğim akvaryumasistani.com/blog adresi açılacak
Örnek: tatlı su canlılar olarak görsel olup tıklandığı zaman tatlı su canlıları ile ilgili forum açılacak
Örnek: yayın balıkları görseline tıklandığı zaman yayın balıkları ile ilgili forum açılacak
Vs vs vs
Diğer dikdörtgen resimler de herhangi bi resim içinde hergangi link olmasına gerek yok yan taraflarında açıklamalar filan

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ESQARE yazdı: 26.11.2019, 09:18phpBB Sitemaker eklentisi ile istediğiniz tarzda bir portal oluşturabilirsiniz. Tavsiyem, bu eklentiyi kurarak web sitenizi tasarlayın. Bir çok özelleştirebilir kod ve scripti desteklemektedir.barış demirok yazdı: 21.11.2019, 10:31 20191121_101534.jpg
Onları gördüm ama istediğim farklı bişey tam olarak böyle bişey lazım bana
Vs vs vs
Sitemaker ı denedim ama olumlu sonuç alamadım benim en baştan beri istediğim şey slider dı onuda bu şekilde yapmış oldum yorumunuz için teşekkür ederim
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Yorumunuz için teşekkürler bunu sadece yaptığım uygulamada ana sayfa olarak kullanacağım. Ve yönlendirebilirsem forum ana sayfa header bölümünde logoya basıldığında yapmış olduğum ana sayfaya yönlendireceğimEmre YILDIRMAZ yazdı: 25.11.2019, 22:23 Sırf resimden oluşan bir tasarım. text yok. Bu da google'da arama sonuçlarında seni geriye atacaktır. Ellerine sağlık gayet iyi gözüküyor![]()
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir