Giriş Problemi

phpBB 3.2.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Kullanıcı avatarı
RasmuS
Kayıtlı Kullanıcı

Giriş Problemi

Mesaj gönderen RasmuS »

Merhabalar, yeni bir forum kurulumu yaptım ve temayı değiştirdim. Her şey düzgün bir şekilde çalışırken bir şeyler denemek için çıkış yaptım ve tekrar giriş yapmak istediğimde kullanıcı adı ve şifreyi doğru girmeme rağmen karşıma " Gönderilen form geçersiz. Tekrar göndermeyi deneyin. " uyarısı geliyor ve herhangi bir giriş yapamıyorum. Bu konu da yardımcı olabilirseniz sevinirim.
copyas
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi

Re: Giriş Problemi

Mesaj gönderen copyas »

Önbellek Temizliği deneyip sonucu bildirin.
Kullanıcı avatarı
RasmuS
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen RasmuS »

Gönderdiğiniz makaleye uyarak manuel olarak temizleme gerçekleştirdim fakat sonuç aynı.
copyas

Mesaj gönderen copyas »

ctrl+f5 de denediniz mi? phpBB son sürüm kurdunuz değil mi?

Bu hatayı cihaz olarak mobil mi masaüstünde mi alıyorsunuz ?
Kullanıcı avatarı
RasmuS
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen RasmuS »

Önce CTRL+F5 yaptım sonra sildim denedim olmadı. Sonra öncelikle sildim sonra CTRL+F5 yaptım denedim gene olmadı :)

phpBB son sürüm türkçe olarak buradan indirip kurulum gerçekleştirdim.

www.ros.gen.tr/forum site bu kontrol edebilirsiniz.

Ekleme : Masaüstünde alıyorum.
copyas

Mesaj gönderen copyas »

Sitenize bakıyorum. style.cfg dosyanıza erişemediğim için phpBB sürümünüzü sordum.

Hatalı çerez ayarlarını düzeltmek --> belki sorun çerez ayarlarından kaynaklıdır.

Kurduğunuz stil en son phpBB 3.2.2 sürümlerinde test edilmiş. 3.2.6 sonrası bu tarz giriş hatası problemleri olmuştu. Fakat çözüldü tabi. Stil kaynaklı da olabilir.

Mobil cihazla mı bu hatayı alıyorsunuz sorusuna cevap vermediniz. Buna da cevap verin. Sadece mobilde hata veriyorsa SSL ile ilgilidir.
copyas

Mesaj gönderen copyas »

Şöyle yapalım : zaten sıfır kurulum. Kaybedecek bir şeyiniz yok. Silip sıfırdan yeniden kurulum yapın.

SSL Sertifikası Olmayan Forumlarda Karşılaşılan Sorunlar

Stile dikkat edersiniz. Verdiğim makaleleri okuyun. Muhtemel problemleriniz bunlar olacaktır.
Kullanıcı avatarı
RasmuS
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen RasmuS »

Tekrar kurulum yapıp deneyeceğim teşekkür ederim. Sonucu buradan tekrar paylaşırım.
copyas

Mesaj gönderen copyas »

Problemi çözmeye ugrasırdık. Daha tecrübelileri beklerdiniz ama sıfır kurulum olduğu için beklemeye gerek yok. En temizi makaleleri okuyun. Yeniden kurulum yapın. Bu arada kurulumu şurda anlatıldığı şekilde yapın. Hosting firmasının uygulamasından kurulum yaptıysanız ondan kaynaklı da olmuş olabilir.

Stil konusunda tekrar uyarayım. Çerez ayarları dogru bir şekilde yaparsanız aynı stilde tekrar aynı hatayı verirse stil kaynaklı olabilir. Ya da daha güncel bir stil arayın.
Kullanıcı avatarı
RasmuS
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen RasmuS »

Gönderdiğiniz linke göre yeniden kurulum gerçekleştireceğim. Bu arada kullandığım stilin sayfasında 3.2.x olarak yazıyor sanırım bundan kaynaklı değil sorun.
Kullanıcı avatarı
RasmuS
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen RasmuS »

Yeniden kurulum yaptım fakat stili standart olan prosilver da kalmasına rağmen kullanıcıdan çıkış yapıp tekrar girmeye çalıştığımda aynı uyarıyı verdi.
copyas

Mesaj gönderen copyas »

Ben şu an "Sorry but this board is currently unavailable." uyarısını görüyorum. /install dizinini sildiniz mi ?

Giriş denemenizi admin olarak mı yoksa yeni bir kullanıcı oluşturup onunla mı giriş denemesi yapıyorsunuz ?

Gizli pencere açıp dener misiniz? Bir arkadaşınızdan giriş denemesi de yapmasını da isteyebilirsiniz. Tarayıcınızda bir problem vardır belki. Sıfır kurulumda bu hatayı vermemesi gerekir. Son olarak çerez ayarlarını doğru yaptıgınıza emin misiniz?
Kullanıcı avatarı
RasmuS
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen RasmuS »

Install dizinini sildim.Kurulumda açılan hesap ile giriş yapmaya çalışıyorum. Sizlerde kayıt olmaya çalışırsanız sizde de aynı hatayı verdiğini görürsünüz.
copyas

Mesaj gönderen copyas »

Kayıt oldum giriş yapabiliyorum. Başlık açmaya çalıştıgım zaman veya ilk hazır gelen başlığa cevap yazmaya çalıştıgım zaman :
This message has been submitted successfully, but it will need to be approved by a moderator before it is publicly viewable. You will be notified when your post has been approved.

Moderator tarafından onay bekliyor uyarısı verdi. Bir sıkıntı yok gibi duruyor. Siz tarayıcınızın önbellek ve çerez temizleyin. Farklı bir tarayıcıda da deneyebilirsiniz.
copyas

Mesaj gönderen copyas »

Şu an sizin giriş yapmış olduğunuzu görüyorum. Probleminiz çözüldü sanırım.
Kilitli

“3.2.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 0 misafir