Herkese iyi forumlar.
Recent Topics eklentisi kullanıyorum, bu eklentide ana sayfada tercihime göre şu an en son 10 konu üstte gösteriliyor. Burada 9 konunun yenilendikçe değişmesini ancak 1 tanesinin hep sabit olarak orada kalmasını istiyorum.
Böyle bir şey mümkün müdür? Şimdiden teşekkürler.
Recent Topics Eklentisinde Konu Sabitleme Mümkün mü ?
Re: Recent Topics Eklentisinde Konu Sabitleme Mümkün mü ?
3.3.x sürümü için yayınlanan Recent Topics eklentisi görmedim? Eklentiyi indirdiğiniz adresi belirtir misiniz?

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
3.3.0 için özel olarak düzenlenmiş bir eklenti indirmedim, sizin verdiğiniz şu konudaki eklentiyi kurdum ve gayet sağlıklı şekilde çalışıyor. En azından ben öyle çalıştığını düşünüyorum.ESQARE yazdı: 21.01.2020, 09:25 3.3.x sürümü için yayınlanan Recent Topics eklentisi görmedim? Eklentiyi indirdiğiniz adresi belirtir misiniz?

viewtopic.php?f=99&t=21910
İlgili eklenti 3.2.x sürümleri için. Ama belirttiğiniz gibi şu an 3.3.x sürümünde herhangi bir sorunla karşılaşılmamış. Ancak eklentiyi her ihtimale karşı takip edin ve 3.3.x için yayınlanan sürümünü kullanın.
Belirttiğiniz özelliğe gelirsek, maalesef seçilen bir konu sabit bir şekilde ayarlanmıyor. Bunun yerine sadece duyuruları ya da sabit başlıkları eklentinin YKP'deki ayarından seçerek gösterebilirsiniz.
Belirttiğiniz özelliğe gelirsek, maalesef seçilen bir konu sabit bir şekilde ayarlanmıyor. Bunun yerine sadece duyuruları ya da sabit başlıkları eklentinin YKP'deki ayarından seçerek gösterebilirsiniz.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Tamamdır, takip edeceğim teşekkür ediyorum ilginize.ESQARE yazdı: 21.01.2020, 16:06 İlgili eklenti 3.2.x sürümleri için. Ama belirttiğiniz gibi şu an 3.3.x sürümünde herhangi bir sorunla karşılaşılmamış. Ancak eklentiyi her ihtimale karşı takip edin ve 3.3.x için yayınlanan sürümünü kullanın.
Hep sabit kalacaksa başlık türü olarak " Global " seçerek yayınlarsanız bütün forumlarda gözükecektir. Fakat bu sefer de her forumda gözükeceği için alakasız forumlar içinde bulunma durumunda kalacaktır. Böyle bir durumu yoksa bu şekilde yapılabilir.Feri yazdı: 20.01.2020, 15:34 Burada 9 konunun yenilendikçe değişmesini ancak 1 tanesinin hep sabit olarak orada kalmasını istiyorum.
Başka bir yöntem olarak da "Son Konular"da sabit kalacağına "Board Announcements (Mesaj Panosu Duyuruları)" eklentisi ile sadece forum ana sayfasında veya her yerden gözükecek şekilde bağlantı verebilirsiniz.
Bunu deneyeceğim, teşekkürler.copyas yazdı: 24.01.2020, 02:23
Başka bir yöntem olarak da "Son Konular"da sabit kalacağına "Board Announcements (Mesaj Panosu Duyuruları)" eklentisi ile sadece forum ana sayfasında veya her yerden gözükecek şekilde bağlantı verebilirsiniz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir