Kayıt Olurken Zorunlu Alanlar İle İlgili Eklenti Var mı?

phpBB 3.3.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız Eklentileri buraya yazabilirsiniz.
Feri
Kayıtlı Kullanıcı

Kayıt Olurken Zorunlu Alanlar İle İlgili Eklenti Var mı?

Mesaj gönderen Feri »

Merhaba.

3.3.x için foruma kayıt olunduğu esnada hangi alanların zorunlu olarak seçileceğine dair bir eklenti mevcut mudur?

Kullanıcılar üye olurlarken grup seçmeleri zorunlu olsun istiyorum. Meslekler şeklinde üye grupları ayarladım, herkes kaydolurken mesleğini üye grubu olarak seçip öyle kaydolsun istiyorum. Mümkün müdür?

Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Kayıt Olurken Zorunlu Alanlar İle İlgili Eklenti Var mı?

Mesaj gönderen ESQARE »

3.0.x sürümlerinde şöyle bir eklenti vardı. Ancak 3.3.x sürümleri için benzer güncel bir eklenti mevcut değil. Belirttiğiniz özelliği özel profil alanları aracılığıyla, kayıt sırasında meslek seçimi alanını zorunlu tutarak yapabilirsiniz.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Feri
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Feri »

ESQARE yazdı: 21.01.2020, 09:30 3.0.x sürümlerinde şöyle bir eklenti vardı. Ancak 3.3.x sürümleri için benzer güncel bir eklenti mevcut değil. Belirttiğiniz özelliği özel profil alanları aracılığıyla, kayıt sırasında meslek seçimi alanını zorunlu tutarak yapabilirsiniz.
Özel Profil Alanları kısmını inceledim ancak üye gruplarının bu alanda nasıl gösterileceğine ilişkin bir detay göremedim. Biraz daha açık yazabilir misiniz?
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Yazımı tekrar okur musunuz? Üye grubu gösterme gibi bir şey söz konusu değil. Belirttiğiniz eklenti mevcut değil demiştim. Bunun yerine alternatif olarak özel profil alanı oluşturabilir ve kullanıcıya sadece meslek seçimi yaptırarak profillerinde göstermesini sağlayabilirsiniz.
Resim

Feri
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Feri »

ESQARE yazdı: 21.01.2020, 16:09 Yazımı tekrar okur musunuz? Üye grubu gösterme gibi bir şey söz konusu değil. Belirttiğiniz eklenti mevcut değil demiştim. Bunun yerine alternatif olarak özel profil alanı oluşturabilir ve kullanıcıya sadece meslek seçimi yaptırarak profillerinde göstermesini sağlayabilirsiniz.
Yazınızı defaten okudum, meslek seçimi yaptırmak için hangi alanı eklemem lazım onu anlayamadım. Tek yazı alanı ekleyip elle mi yazdıracağız meslek kısmını ?
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

YKP-> Kullanıcılar ve Gruplar -> Özel profil alanları bölümünden "Açılır liste kutusu" ya da "Tek yazı alanı" olarak yapabilirsiniz.
Resim

Feri
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Feri »

ESQARE yazdı: 23.01.2020, 14:31 YKP-> Kullanıcılar ve Gruplar -> Özel profil alanları bölümünden "Açılır liste kutusu" ya da "Tek yazı alanı" olarak yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim, bu şekilde bir alan açılabileceğini sayenizde öğrendim, sağolun.

Ancak istediğim tam olarak bu değil, ben kullanıcı gruplarını meslekler şeklinde oluşturdum. Dolayısıyla, üye olunurken "Katılmak İstediğiniz / Varsayılan Kullanıcı Grubunu Seçin" gibi bir seçenek mevcut ise, kayıt olunduğu esnada seçilsin, üye olan kişi direkt olarak kendi mesleğine ait kullanıcı grubuna dahil edilsin şeklinde düşündüm ama yaptığım araştırmalar neticesinde böyle bir şeyin var olduğuna dair bir konuya rastlamadım.

İlginiz için tekrar teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

ESQARE yazdı: 21.01.2020, 09:30 3.0.x sürümlerinde şöyle bir eklenti vardı. Ancak 3.3.x sürümleri için benzer güncel bir eklenti mevcut değil. Belirttiğiniz özelliği özel profil alanları aracılığıyla, kayıt sırasında meslek seçimi alanını zorunlu tutarak yapabilirsiniz.
Resim

“3.3.x Eklenti İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir