kayıt formu düzenleme

phpBB 3.2.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
exrcise
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

kayıt formu düzenleme

Mesaj gönderen exrcise »

Yeni üyeyim ve ilk sorum. yanlış yere açtıysam özür dilerim. forum sitemi kurdum ama aklımda o kadar soru var ki.
1-üye ol deyince bir form çıkıyor.standart sanırım o formu nasıl değiştirebilirim yada kaldırabilirim?
2-turkçe dil desteği yükledim ama bu safer sitemin alt barında dil desteğinin ekibinin reklamı var onu nasıl kaldırırım.
Teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: kayıt formu düzenleme

Mesaj gönderen ESQARE »

Öncelikle gerçekten acemi olduğunuzu düşünerek sadece 2. sorunuza cevap vereceğim. Size tavsiyem bu tarz soruları sormadan önce ne yaptığınız veya yapmaya çalıştığınız hakkında bir kaç kez daha düşünün.

O bölümde reklam mı olduğunu sanıyorsunuz? Peki siz bu Türkçe çeviri ne şartlarda ve ne emekler ile yapıldı haberiniz var mı? phpBB veya Türkçe dil dosyalarını indirmeden önce GNU Genel Kamu Lisansı (GPL) sözleşmesini okudunuz mu? Ücretli yazılımlarda bile yapılması etik olmayan bir şeyi neye dayanarak yapmaya çalışıyorsunuz?
Reklam olarak algılayıp kaldırmayı düşündüğünüz şey bu sitenin phpBB yazılımının Türkçe çevirisini yaptığına dair imzadır, reklam öyle olmaz. Çeviriyi kendiniz baştan sona yaparsanız o zaman kendi dil paketinizi imzasız kullanabilirsiniz. O imzalarımızı kaldıran ya da silmeye çalışan sitelere de şöyle bir uyarımız var: viewtopic.php?f=1&t=4575

Ayrıca şu an sitenizde imzamızı göremiyorum? Acil olarak dil paketimizi sisteminizden tamamen silin veya imzalarımızı geri ekleyin. Son olarak indirdiğiniz phpBB yazılımına ait GNU Genel Kamu Lisansı (GPL) sözleşmesini 10 kez daha okuyun.

Türkçe: https://www.phpbbturkey.com/license/
İngilizce: https://www.phpbb.com/downloads/license
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
exrcise
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen exrcise »

Kusura bakmayın olaya bu gözle bakmamıştım. Hiç bir forumun altında bu tarz bir şey görmeyince bunu kaldırılmasına o gözle bakmamıştım. Haklısınız. Tekrar nasıl ekleyebilirim.
copyas
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi

Mesaj gönderen copyas »

Kullanıcı avatarı
exrcise
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen exrcise »

Yarın sabah hallediyorum. Söz.
Kullanıcı avatarı
exrcise
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen exrcise »

Tekrar ekledim.kalıcı olarak:) kusura bakmayın düşünemedim. sadece olaya modifiye gözüyle baktım.
Kilitli

“3.2.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir