Arkadaşlar merhaba,
Tuhaf bir soru olacak ancak aramalarıma rağmen bulamadım...
Ben yıllarca Vbulletin kullandım, bu nedenle bazı konularda zorluk yaşıyorum.
Şimdi sorum şu;
Örneğin, konuları incelediğimde arkadaşlarımız yazmış overal_** de şunu bul şununla değiştir v.b gibi...
Belirtilen html dosyalarını buluyorum ancak değişikliği nasıl yapacağım bunu bilemiyorum. Vbulletinde bu kodlarla YKB de istediğimiz gibi oynuyorduk.
Anladığım kadarıyla burada mümkün değil.
Bu html dosyasını Metin Belgesi ile açınca kodları görüyorum.Bu gibi editlemeler nasıl yapılır?
Basit bir soru kusura bakmayın, ama bilmeyince olmuyor maaalesef...
Stil Nasıl Editlenir?
Re: Stil Nasıl Editlenir?
Değişiklik yapmak istediğiniz dosyayı bilgisayarınıza indirin. Notepad++ programı ile açın. ( Sadece öneridir. Başka programlar da kullanılabilir. ) Yapacağınız kod değişikliklerini yapın. Güncelenmiş dosyayı sunucuya geri yükleyin.
Değişikliklerin gözlemlenmesi için de önbellek temizliği yapın.
Cevap için teşekkür ederim.copyas yazdı: 03.06.2020, 23:08 Değişiklik yapmak istediğiniz dosyayı bilgisayarınıza indirin. Notepad++ programı ile açın. ( Sadece öneridir. Başka programlar da kullanılabilir. ) Yapacağınız kod değişikliklerini yapın. Güncelenmiş dosyayı sunucuya geri yükleyin.
Lakin notepad de düzenleme yapacağım ama değişikliğini yapacağım dosya uzantısı html dosyası. Notepad de açıp düzenledikten sonra hangi uzantıyla kaydedeceğim bunu?
Değişiklik yapmadan sadece "kaydet" (CTRL+S) demeniz yeterli.
Kişisel Blog CEO Founder and Webdeveloper
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir