merhaba,iki konuda desteğe ihtiyacım var
ön ek eklentisi yükledim fakat ön ekte olan yazıyı başlığa eklemekten başka bir şey yapmıyor yani.. kaliteli bir ön ek eklentisi yok mudur, renkli kutu içerisinde vs.?
ikinci sorum.
dışarıdan kopyaladığım her hangi bir yazıyı içerisindeki yazının kalınlığı büyüklüğü vs kodlarıyla birlikte kendi konuma ekleyemiyorum. tam olarak nasıl açıklayacağımı bilmiyorum kusura bakmayın, örnek bir alan kopyaladım ve içerisinde yazı ve resim var.. onu kendi konuma yapıştırdığım zaman resim gelmiyor, kopyaladığım yazının fontu büyüklüğü rengi gelmiyor.. sadece yazı geliyor kaynak kod gibi, onun çözümü konusunda desteğe ihtiyacım var..
şimdiden teşekkür ederim
Ön Ek eklentisi ve Konu içerisine kopyalamak
-
- Kayıtlı Kullanıcı
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Ön Ek eklentisi ve Konu içerisine kopyalamak
3.2.x ve aynı zamanda 3.3.x sürümlerinde çalışan ve şu an için bilinen tek konu önekleri eklentisi: viewtopic.php?t=22317
İkinci sorunuz için de advanced bbcode box eklentisini kullanabilirsiniz: viewtopic.php?f=117&t=22942
İkinci sorunuz için de advanced bbcode box eklentisini kullanabilirsiniz: viewtopic.php?f=117&t=22942

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
advanced bbcode box eklentisi içerisinde dediğim özellik yok, özel bbcode eklemem gerekiyor sanırım fakat dediğim özelliğin kod karşılığını bilmiyorum
-
- Kayıtlı Kullanıcı
yardımcı olacak mısınız? gerçekten şuanda her yerde bunu aramaktayım
Özel BBCode ile olacak bir yöntem değil. İstediğiniz şey phpBB'de HTML kullanmak. Varsayılan olarak güvenlik sebeplerinden dolayı böyle bir şey mümkün değil. Eklenti arayacaksınız. 3.2.x sürümlerinde çalışan Simple WYSIWYG diye bir eklenti vardı. Bunu deneyebilirsiniz. Çalışmazsa 3.3.x ile uyumlu sürümünün yayınlanmasını beklemelisiniz.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
çok teşekkür ederim bu da işimi gördüESQARE yazdı: 20.11.2020, 16:13 Özel BBCode ile olacak bir yöntem değil. İstediğiniz şey phpBB'de HTML kullanmak. Varsayılan olarak güvenlik sebeplerinden dolayı böyle bir şey mümkün değil. Eklenti arayacaksınız. 3.2.x sürümlerinde çalışan Simple WYSIWYG diye bir eklenti vardı. Bunu deneyebilirsiniz. Çalışmazsa 3.3.x ile uyumlu sürümünün yayınlanmasını beklemelisiniz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir