Mesaj Sonrası Foruma Dönmeme Hatası

phpBB 3.3.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
ryu
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj Sonrası Foruma Dönmeme Hatası

Mesaj gönderen ryu »

Merhaba arkadaşlar forumda çok aradım fakat bulamadım, bir forumda mesajş yazdıktan sonra foruma geri dönmüyor ve Bilgi İstenilen sayfa bulunamadı sayfasına yönleniyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılar
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Mesaj Sonrası Foruma Dönmeme Hatası

Mesaj gönderen ESQARE »

Bu hatayı almadan önce herhangi bir eklenti kurulumu, stil değişikliği ya da kod değişikliği yaptınız mı? Eğer mesaj panonuzda prosilver dışında bir stil ve eklentiler mevcutsa bunları devre dışı bırakıp öyle deneyin.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
ryu
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ryu »

ESQARE yazdı: 14.02.2021, 14:06 Bu hatayı almadan önce herhangi bir eklenti kurulumu, stil değişikliği ya da kod değişikliği yaptınız mı? Eğer mesaj panonuzda prosilver dışında bir stil ve eklentiler mevcutsa bunları devre dışı bırakıp öyle deneyin.
Yok ustam kurulumu ilk yaptığımdan beri böyle diye hatırlıyorum. Her yorumdan sonra ve kullanıcı girişi yaptıktan sonra bu hatayı alıyorum. Geçenlerde forum içinde linke tıklamada farklı sayfada açılsın diye bi kod eklemiştim onu degiştirmeyi deniyeyim bir de
ryu
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ryu »

ESQARE yazdı: 14.02.2021, 14:06 Bu hatayı almadan önce herhangi bir eklenti kurulumu, stil değişikliği ya da kod değişikliği yaptınız mı? Eğer mesaj panonuzda prosilver dışında bir stil ve eklentiler mevcutsa bunları devre dışı bırakıp öyle deneyin.
Sevgili ESQARE, sorunum çözüldü. Ben server'a dosyalarımı atarken ANASAYFA klasörü altında atmıştım ve kurulum yaparken Sunucu Ayarlarında ki Script Yoluna ANASAYFA yazdığım için bu hatayı almışım. Silince düzeldi. İlginiz için teşekkür ederim.

“3.3.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir