kategori açamıyorum yardım lütfen

phpBB 3.3.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
osman75
Kayıtlı Kullanıcı

kategori açamıyorum yardım lütfen

Mesaj gönderen osman75 »

Merhaba arkadaşlar forumu kurdum test kategorisinide sildim yanlışlıkla öyle boş kaldı forum nasıl düzelte bilirim bilgisi olanvarmı acaba ?
kategori anasayfada gözükmüyor tama olarak bu admin panelinden yapıyorum ama sitede çııkmıyor
copyas
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi

Re: kategori açamıyorum yardım lütfen

Mesaj gönderen copyas »

osman75 yazdı: 29.05.2021, 22:52 ... nasıl düzelte bilirim bilgisi olanvarmı acaba ?
... tama olarak bu admin ...
Dilekçe yazmıyoruz ama daha düzgün bir Türkçe kullanırsanız anlaşılmanız ve yardım almanız daha kolay olur. ( bkz. madde 4. )
copyas yazdı: 19.04.2021, 22:15 phpBB Türkiye Site Kuralları konusunda madde 1. ...

viewtopic.php?f=115&t=23132
Kullanıcı avatarı
Techno Light
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: kategori açamıyorum yardım lütfen

Mesaj gönderen Techno Light »

osman75 yazdı: 29.05.2021, 22:52 Merhaba arkadaşlar forumu kurdum test kategorisinide sildim yanlışlıkla öyle boş kaldı forum nasıl düzelte bilirim bilgisi olanvarmı acaba ?
kategori anasayfada gözükmüyor tama olarak bu admin panelinden yapıyorum ama sitede çııkmıyor
Kategori oluşturacağınız zaman türü kategori olarak ayarlayın ve izinleri düzenleyin. Yeni açılan kategorilerde izinler otomatik olarak yönetici
görmesine ayarlanmıştır.

“3.3.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir