index

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
GoKaY
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

index

Mesaj gönderen GoKaY »

merhaba ben ücretsiz bi forum kullanıyorum indeximi kendi html kodları yapabilirmiyim bilen varsa lütfen sölesin
Kullanıcı avatarı
AlleRGy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AlleRGy »

yapamazsın.hiç bi dosyada değişiklik yapamazsın zaten ortada dosya falan da yok :)
kafkas29
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen kafkas29 »

bende html kodlarıyla kendime bi index hazırlamıştım bu nedenle bu konuyu araştırdım.

zaten böyle bişeyi yapmak için html kodunu ftp ye atman gereklidir.

ücretsiz forumlarında ftp si olmaması nedeniyle imkansız.
GoKaY
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

banner

Mesaj gönderen GoKaY »

peki bu hacklenen sitelere index nasıl yapıyolar ben gördüm site forumup bide bu banneri nerden değiştirebiliriz
fikretba
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: banner

Mesaj gönderen fikretba »

GoKaY yazdı:peki bu hacklenen sitelere index nasıl yapıyolar ben gördüm site forumup bide bu banneri nerden değiştirebiliriz
Ya bırakın bu pis hackerleri emeğe saygısı olmayan insanlar senin niyetin index'i düzeltmekse free alan veren yerin kendi forumunu kullanıyorsan bunu yapman zor ama dosyalarını sen attıysan index_body.tpl dosyasını istediğin gibi düzenlersin css dosyasındada istediğin değişikliği yapabilirsin.

işte en büyük örneği
phpBB Güvenliği 203 Exploit Denemesini engelledi bu herifler güzel olan herşeye saldırıyor içlerinde kötülük var kıskançlık var.Siz siz olun hacker özenmeyin.... ama kendinize saygınız yoksa bu işi yapabilirsiniz.
kafkas29
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen kafkas29 »

senin istediğin bi açılış sayfası(index) i ama forumupta bunu yapman imkansız
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir