Selamlar. Yeni tema tükledim ve ekle yi tıkladığımda bu hatayı veriyor. Nedeni nedir arkadaşlar. Yardımlarınız için şimdiden teşekürler...
Hata:
Template->loadfile(): No file specified for handle body
Template->loadfile(): No file specified for handle body
Daha yeni temayı eklemeden oluyor. Forumun şu anki temasında olabilir sorun ama herhangi bişey yapmadım. Eski bir forum teması SoftBlue. Durduk yere bu sorun çıktı. 2-3 tane temayı ftp ye attım. Yönetim paneline girip ekle yi seçiyorum karşıma bu çıkıyor. Varolan temanın dosylarında bir bozukluk yada eksiklik olabilir diye düşünüyorum. Tekrar dosyalarını atmayı deneyim bari. Teşekkürler...
Arkadaşlar sorunu buldum. Forum güncellemesi aypmıştım 2.0.20 den 2.0.21 e. Sorun ise admin_styles.php dosyasından kaynaklanıyor. Güncelleme yapıldıktan sonra çalışmaz oldu ve bende 2.0.21 in dosyasıyla değiştirdim ve sorun ortadan kalktı.
Güncelleme yaparak forum versiyonu yükseltenler bu sorunu yaşarsa admin_styles.php dosyasını yeni sürümüyle değiştirsinler.
Saygılar, Kolay gelsin...
Güncelleme yaparak forum versiyonu yükseltenler bu sorunu yaşarsa admin_styles.php dosyasını yeni sürümüyle değiştirsinler.
Saygılar, Kolay gelsin...

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir