portal

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
aykarama
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

portal

Mesaj gönderen aykarama »

arkadaşlar http://www.türkiyeforum.com da portal sayfasındaki ortadaki haberler bölümünü nasıl yapabiliriz bu ezportalmı ez portalsa bendede kurulu ama bunun gibi değil bunu bilen varmı o şekil daha güzel duruyor
Kullanıcı avatarı
fikret34
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen fikret34 »

phpbb formun var ve ezportal kurduysanbirde
http://www.phpbb2.de/dload.php?action=file&file_id=259
Bunu kurman gerek.
Kuruluysa eger kontrol panelinden ayar yapman gerek..
aykarama
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

sorunsuz kurdum ingilizce olduğu için ayarlarına dokunmadım mesela kategori açtım ama benim anlamadığım o haberleri oraya nasıl koyacağız bunu portala nasıl yerleştireceğiz bi türlü çözemedim kategori açınca yazı yazacak bir yer çıkmıyor
aykarama
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

tamam mesaj yazarken o bölümü buldum ekliyorum ama benim dediğim sitedeki gibi olmuyor bide bu modun içindeki imajlar var onların benim dediğim sitedeki gibi solda çıkması lazım ama olmuyor portalda nasıl yapıcaz bilen varmı yol gösterecek biri ..
Kullanıcı avatarı
fikret34
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

aykarama yazdı:tamam mesaj yazarken o bölümü buldum ekliyorum ama benim dediğim sitedeki gibi olmuyor bide bu modun içindeki imajlar var onların benim dediğim sitedeki gibi solda çıkması lazım ama olmuyor portalda nasıl yapıcaz bilen varmı yol gösterecek biri ..
News Admin ayarlarında haber ikonu yolu dogru olduguna emin ol. Haber uzunlugunuda 0 degil bir rakam verki tamamı çıkmasın.Türkçe dosyasını at beni daha iyi anlayacaksın..
aykarama
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bu benim acp bi bak nerde yanlış yaptım sen sıfırları kaldır diyince bende 200 yaptım onları yanlışlarımı söylerseniz hemen düzeltirim haber ikon yolu doğru images/news doğru bi bakın

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kullanıcı avatarı
fikret34
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

aykarama
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

tamam bunları yaptımda genel yönetimde ayarların içindede ayarları varmı bende isimleri yazmayan 6 adet üst üste yer oluşmuş sendede varmı bide şu lan dosyasını versene bana benimkide türkçe olsun sağol
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir