tasırım

phpBB Türkiye ile ilgili görüş, istek ve önerilerinizi bu foruma yazın
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
phpBB Türkiye hakkında görüş, istek ve önerilerinizi bu foruma yazabilirsiniz. Site ile ilgili olmayan mesaj yazanlar, başka siteleri kötüleyenler, konu dışına çıkanlar ya da yöneticileri kötüleyici mesaj yazanlar uzaklaştırılacaktır.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
cedrik48
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

tasırım

Mesaj gönderen cedrik48 »

arkadaşlar nereye koycamçok düşündüm yanşıl yere koyduysam özür dilerim
şimdi
ücretsiz benim sitemi tasarmayacak varmı örneğin sadece moderatör kurmak gibi eğer varsa cedrik48_@hotmail.com
multi.zebani.net
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

sanırım farkında değilsin sitende hata var yönetim panelinden bir kontrol et forum yada kategori ekleyebiliyormusun
FoRumOlayi.com
Benimde İmzam Olmasın Ne Var Yani
Kullanıcı avatarı
cedrik48
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

kategori ekleye biliyorum eğer sitemi tasarlarsan sana ömür botu minetar kalcam
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

Tasarım Derken neden bahsettğini anlamadım sanırım ücretsiz bir forum kullanıyorsun ftp desteğin varmı bilmiyorum ücretsiz forumlarda yapabileceklerin çok sınırlı
FoRumOlayi.com
Benimde İmzam Olmasın Ne Var Yani
Kullanıcı avatarı
cedrik48
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

arkadaşı tasarım derken ben sadece bi şeyi söyledim bana forumda bulunan
rütbe sisteminin rengini değiştirmek eğer bana yaparsan cedrik48_@hotmail.com adresine mail at

“Görüş - İstek - Öneri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir