bu sitedeki reklam modu

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
megaplatform
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen megaplatform »

Could not query ad information

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'megaplatform_forum.ads_table' doesn't exist

SELECT a.ad_name, a.ad_id FROM ADS_TABLE a

Line : 132
File : admin_inline_ad_code.php

hata verdi :roll: yaw
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

sql dan sorgulama yapmadın mı sorgulama yapmalısın
FoRumOlayi.com
Benimde İmzam Olmasın Ne Var Yani
Kullanıcı avatarı
megaplatform
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

şu sql olayını hiç anlamadım nerden sorgulama yapılır filen zaten mod için kod yazdıklarında sql varsa yanaşmıyodum nerden çıkyı şimdi bu sql sorgulaması onu nerden yapıyoruz peki, eh biraz fazla oldugumun farkındayım ama acemiliğime verin :oops:
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

phpMyadminden gir sql sorgulamayı bul oradaki kutucuğa mod kurulum makalesindeki sql tablolarını kopyala yapıştır sorgula bu kadar
FoRumOlayi.com
Kullanıcı avatarı
megaplatform
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

işte tam bende bundan bahsediyodum şu phpmayadminne nerden giriyoruz onu bilmiyorum herkez yazıyo ama nerden nasıl girildiğini bulamadım :roll:
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

Hostunu Aldığın Firmanın Sayfasından Kullanıcı Adın ve şifrenle Gir Orada Vardır
FoRumOlayi.com
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

Arkadaşlar Bu Modla Biraz Oynama Yaparsanız. Bulacağınıza Eminim.Ben Yaptım.Aynı Bu Sitedeki Reklamlar Gibi Oldu :lol:
FoRumOlayi.com
hamyapan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen hamyapan »

AlleRGy yazdı:tpl uzantılıları
templates/senintema/admin in içine
diğerlerini
admin/ in içine atacaksın.
kurulum dosyasında zaten anlatıyor.

ancak bu mod bu sitedeki gibi ilk mesajın üstünde göstermiyor reklamı.o özellik tpl dosyasında oynamayla yapılıyor
ARKADAŞLAR BU MODUN KURULUMUNU SORUNSUZ YAPTIM
ŞİMDİYE KADAR BİR SORUN YOK ANCAK ;
ADMİN PANELİNDE İNGİLİZCE OLARAK 2 BÖLÜM AÇILDI BU BÖLÜMLERDE BU REKLAMIN AYAR KISMI
BU AYARLARI NASIL YAPICAZ 1 ÖRNEKLE AÇIKLAYABİLECEK YOKMU ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ !!!!!!
hamyapan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen hamyapan »

AlleRGy yazdı:tpl uzantılıları
templates/senintema/admin in içine
diğerlerini
admin/ in içine atacaksın.
kurulum dosyasında zaten anlatıyor.

ancak bu mod bu sitedeki gibi ilk mesajın üstünde göstermiyor reklamı.o özellik tpl dosyasında oynamayla yapılıyor
ARKADAŞLAR BU MODUN KURULUMUNU SORUNSUZ YAPTIM
ŞİMDİYE KADAR BİR SORUN YOK ANCAK ;
ADMİN PANELİNDE İNGİLİZCE OLARAK 2 BÖLÜM AÇILDI BU BÖLÜMLERDE BU REKLAMIN AYAR KISMI
BU AYARLARI NASIL YAPICAZ 1 ÖRNEKLE AÇIKLAYABİLECEK YOKMU ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ !!!!!!
Kullanıcı avatarı
megaplatform
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kod: Tümünü seç

2- Başlıklarda ve mesajlarda Caps Lock kullanarak büyük harflerle; ayrıca font boyutunu ve font rengini abartıp mesajlar göndermek yasaktır.
Kullanıcı avatarı
by-keskin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen by-keskin »

arkadaşlar lütfen bu sitedeki reklam modunu verirmisiniz ya önce verilenler mesajın dışında çıkıo aynısı değil lütfen milleti kandımayın ama
Kullanıcı avatarı
megaplatform
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

by-keskin yazdı:arkadaşlar lütfen bu sitedeki reklam modunu verirmisiniz ya önce verilenler mesajın dışında çıkıo aynısı değil lütfen milleti kandımayın ama
mesajları okuduysan burda kullanılan mod verilmiş olan moddur fakat üzerinde biraz oynama yapılmış mesajlardada bunlar belirtilmiştir lütfen mesajları tam okuyalım milleti kandırdıgımız falan yok
Kullanıcı avatarı
by-keskin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

megaplatform yazdı:
by-keskin yazdı:arkadaşlar lütfen bu sitedeki reklam modunu verirmisiniz ya önce verilenler mesajın dışında çıkıo aynısı değil lütfen milleti kandımayın ama
mesajları okuduysan burda kullanılan mod verilmiş olan moddur fakat üzerinde biraz oynama yapılmış mesajlardada bunlar belirtilmiştir lütfen mesajları tam okuyalım milleti kandırdıgımız falan yok
kardeş ben modu kurdum reklamlar ilk mesajın içinde değil sayfaını üstünde forum anasayfası yazısının altında çıkıo ama buna ne dicen
Kullanıcı avatarı
megaplatform
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

crowzer yazdı:Arkadaşlar Bu Modla Biraz Oynama Yaparsanız. Bulacağınıza Eminim.Ben Yaptım.Aynı Bu Sitedeki Reklamlar Gibi Oldu :lol:
NEFRİT yazdı:Evet bu mod buradaki kullanılan moddur. Ancak buradaki modda değişiklik yaplımıştır.
hala mesajları tam okumuyorsun mod burdaki mod fakat modu kurdugunda senin dediğin gibi çıkıyor ve bak yukardada arkadaşların belirttiği gibi bazı değişiklikler yaparak ilk mesaj üstünde çıkılmasını sağlamışlar anladınmı önyargılı olmayın lütfen sizden daha önceki mesajımdada belirttim okumanız gerektiğini
Kullanıcı avatarı
by-keskin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

tamam o zaman bu sitedekinin aynısını verin madem değişmişini
En son by-keskin tarafından 08.03.2007, 22:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot], Google [Bot] ve 1 misafir