bende http://forum746.to.md yi deneme amaçlı kullanıyorum.ama puan sisteminde bir hata oluştu eskiden çalışıyordu pcye format çekince modlar gitti siteden geri aldım falan ama çözemedim tam olarak.NEFRİT yazdı:Başk bir sitem vardı ama maddi sorunlardan ötürü kapandı pandela hesabım eskiden beri vardı. İçindeki forumu ise sadece TEST amaçlı yükledim.
[MOD] Categories hierarchy - 2.1.0 / Alt Forum
Yok modlarla falan uğraşıyorum ondan yaptım sadece ben giriyom.şuanda şu modlar var sadece Alt Forum, Mini Profil, Zengin İmza, Mesaj Üstüne Gelince içerik gösterme, CTracker Professional 4.1.3, Kayan Yazı, Point sistemde çalışıyorueskiden gayet güzel pc ye format attım gitti ütün modlar siteden geri yükledim ayıkladımmodları ama yeni kurunca puan sisteminde hata oldu.NEFRİT yazdı:Forumunun çalışması güzel gibi görünüyor. Alt forumunda da bir sorun yok, siten oyunlarla mı ilgili ?
Nefrit beni msn ne eklermisin killboy.90@gmail.com
ya ben bu modu kurmaya çalışıyorum da şu an 1 saat 5 dakika geçti aralıksız kodları editliyorum (editlerken bi dosya bitince üstteki bitmiş kodları siliyorum) sağdaki şu yukarı aşağı hareket ettirdiğimiz şey yeni küçülmeye başladı
bööle çizgi gibiydi sabahtandır --- 

Bu mesaj değiştirilmemiştir.... ayrıntılı bilgi için istediğiniz numarayı çevirin
..
NOT: cupranın numarasını çevirirseniz mesuliyet kabul edilmez
beklediğiniz gibi gelmedim ama olsun

NOT: cupranın numarasını çevirirseniz mesuliyet kabul edilmez

beklediğiniz gibi gelmedim ama olsun

- Black_America
- Kayıtlı Kullanıcı
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
arkadaşım şu yukarıdaki 2 saat olan kurulum süresini 4 veya 5 ay olarak editleyebilir misin?
şaka bi yana ellerine sağlık
kurmayı düşünüyorum en azından denicem
---------------------------------------------------------------------------------
arkadaşım yukarda sölediklerimi unut.
daha yeni yazını tam olarak okudum
kendine güvenen varsa kursun demişsin
şu andan itibaren mutlaka kuruyorum modu......
şaka bi yana ellerine sağlık
kurmayı düşünüyorum en azından denicem

---------------------------------------------------------------------------------
arkadaşım yukarda sölediklerimi unut.
daha yeni yazını tam olarak okudum
kendine güvenen varsa kursun demişsin
şu andan itibaren mutlaka kuruyorum modu......
selam millet!!!
süper bi pro süper bi forum
yapanların ellerine sağlık............
süper bi pro süper bi forum
yapanların ellerine sağlık............
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- crazyworld
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sadece alt forum degıl arkadasım bı cok ozellıgı varcrazyworld yazdı:beni kimse bu modu kurmaya zorlayamaznasıl moddur bu böle yaw bir alt forum için o kdar uğraşılırmı
sponsor link,gelısmıs bbcode, gelısmıs admın panel, global anons, google gıbı arama motorlarının kullanıcı gıbı gorunmesı, son 24 saatte gıren msafır ve kullanıclar, forum ikon ve bı kac sey daha
yanlız bu modu kurunca phpbbyı turkcelıstırsenız bıle bazı yerler türkcelesmıyor. onuda solım turkce yaması yok
benım sıteme bakabılırsınız
http://forummania.tr.cx
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir