[MOD] Categories hierarchy - 2.1.0 / Alt Forum

[url=http://www.phpbbturkey.com/mods.html:34cnv4ga]phpBB 2.0.x MOD Veritabanımızda[/url:34cnv4ga] yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 2.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen [b:34cnv4ga]2.0.x MOD Destek[/b:34cnv4ga] forumuna başlık açarak sorunuz.
Kullanıcı avatarı
KILLBOY
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen KILLBOY »

NEFRİT yazdı:Başk bir sitem vardı ama maddi sorunlardan ötürü kapandı pandela hesabım eskiden beri vardı. İçindeki forumu ise sadece TEST amaçlı yükledim.
bende http://forum746.to.md yi deneme amaçlı kullanıyorum.ama puan sisteminde bir hata oluştu eskiden çalışıyordu pcye format çekince modlar gitti siteden geri aldım falan ama çözemedim tam olarak.
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Forumunun çalışması güzel gibi görünüyor. Alt forumunda da bir sorun yok, siten oyunlarla mı ilgili ?
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
KILLBOY
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen KILLBOY »

NEFRİT yazdı:Forumunun çalışması güzel gibi görünüyor. Alt forumunda da bir sorun yok, siten oyunlarla mı ilgili ?
Yok modlarla falan uğraşıyorum ondan yaptım sadece ben giriyom.şuanda şu modlar var sadece Alt Forum, Mini Profil, Zengin İmza, Mesaj Üstüne Gelince içerik gösterme, CTracker Professional 4.1.3, Kayan Yazı, Point sistemde çalışıyorueskiden gayet güzel pc ye format attım gitti ütün modlar siteden geri yükledim ayıkladımmodları ama yeni kurunca puan sisteminde hata oldu.
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

İyide zaten az modun varmış ayrıca kullandığın güvenlik sistemide çok düşük versiyonmuş.

Yeniden kursan ?
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
KILLBOY
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen KILLBOY »

NEFRİT yazdı:İyide zaten az modun varmış ayrıca kullandığın güvenlik sistemide çok düşük versiyonmuş.

Yeniden kursan ?
enbaştanmı acayip üşeniyom kurayım bari bugün bunların hepsini kursam yarında yeni modlar kurarım.
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Zaten benimde pandela ya kurdğum forum yeni baştan yapılma ve bir sürü eksiğim var ama en azından forum versiyonu ve mod versiyonları yüksek.
Kullanıcı avatarı
KILLBOY
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen KILLBOY »

Nefrit beni msn ne eklermisin killboy.90@gmail.com
Kullanıcı avatarı
MeQueR
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen MeQueR »

ya ben bu modu kurmaya çalışıyorum da şu an 1 saat 5 dakika geçti aralıksız kodları editliyorum (editlerken bi dosya bitince üstteki bitmiş kodları siliyorum) sağdaki şu yukarı aşağı hareket ettirdiğimiz şey yeni küçülmeye başladı :lol: bööle çizgi gibiydi sabahtandır --- :lol:
Bu mesaj değiştirilmemiştir.... ayrıntılı bilgi için istediğiniz numarayı çevirin :) ..

NOT: cupranın numarasını çevirirseniz mesuliyet kabul edilmez :roll:

beklediğiniz gibi gelmedim ama olsun :P
Kullanıcı avatarı
Black_America
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Black_America »

Phpbb 2.0.21 versiyonunda çalışır mı bu mod?
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen dj_akman »

ewt çalışır bu arada KILLBOY ctrackerin versiyonu gerçekten çok eksik en yeni sürümü olan v.5.0.0 ı kur :wink:
bLackSnake
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen bLackSnake »

paylaşımızın için teşekkür ederim
kurdum hata olustu dayanamadım forumu tekrardan kurdum
lord-volkan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen lord-volkan »

arkadaşım şu yukarıdaki 2 saat olan kurulum süresini 4 veya 5 ay olarak editleyebilir misin?
şaka bi yana ellerine sağlık
kurmayı düşünüyorum en azından denicem :D
---------------------------------------------------------------------------------
arkadaşım yukarda sölediklerimi unut.
daha yeni yazını tam olarak okudum
kendine güvenen varsa kursun demişsin
şu andan itibaren mutlaka kuruyorum modu......
selam millet!!!
süper bi pro süper bi forum
yapanların ellerine sağlık............
lord-volkan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen lord-volkan »

bunun türkçe eklentisi var mı?
eğer yoksa yukarıdaki sözümü geri alıyorum :D
varsa 1-2 günde kurarım :-))
selam millet!!!
süper bi pro süper bi forum
yapanların ellerine sağlık............
Kullanıcı avatarı
crazyworld
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crazyworld »

beni kimse bu modu kurmaya zorlayamaz :D nasıl moddur bu böle yaw bir alt forum için o kdar uğraşılırmı :)
TimeLord
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen TimeLord »

crazyworld yazdı:beni kimse bu modu kurmaya zorlayamaz :D nasıl moddur bu böle yaw bir alt forum için o kdar uğraşılırmı :)
sadece alt forum degıl arkadasım bı cok ozellıgı var

sponsor link,gelısmıs bbcode, gelısmıs admın panel, global anons, google gıbı arama motorlarının kullanıcı gıbı gorunmesı, son 24 saatte gıren msafır ve kullanıclar, forum ikon ve bı kac sey daha

yanlız bu modu kurunca phpbbyı turkcelıstırsenız bıle bazı yerler türkcelesmıyor. onuda solım turkce yaması yok

benım sıteme bakabılırsınız

http://forummania.tr.cx
Kilitli

“2.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir