Mod silmek
Mod silmek
Beyler Ben phpbb plus kurdum yani içinde bir sürü hazır mod var ama ben o modların içinden bazılarını kullanmak istemiyorum silmek istiyorum silmek istediğim mod un özellikleri şöyle siteme girince portal.php açılıyor yani ana sayfa gibi bişi açılıyor isterseniz BURADAN bakabilirsiniz ben o modu silmek istiyorum yardımcı olurmusunuz modlar teker teker elimde olsa sileceğim neleri sileeceğimi bilirdim ama yok neler sileceğim hangi kodları ekilteceğim sölermisiniz yada bana bu modu verirseniz yüklemenin tam tersini yapıp yaparım şimdiden sağolun
WeBÖğreniyorum / Bu Durumda Ben WeBÖğretiyorum 

Yüklediğiniz MOD'u bilmeden geri silmek zordur ve tehlikelidir.İlk önce hangi MOD'u silmek istiyorsanız o modu bulun ve mod kurulum dosyasında yazan işlemlerin tersini yapın.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
phpBB2 Plus için kullanılan MOD lar: http://phpbb2plus.phpbb2.de/hacks_list.php
Portal istemiyorsanız EzPortal MOD'unu sileceksiniz.Fakat phpBB2 Plusta kurulan bu MOD lar bile modifiye edildiği için bunu yapmak risklidir.
Portal istemiyorsanız EzPortal MOD'unu sileceksiniz.Fakat phpBB2 Plusta kurulan bu MOD lar bile modifiye edildiği için bunu yapmak risklidir.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir