logn_body.tpl i vbulletin gibi yapma?

phpBB 2.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
reeshahm
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen reeshahm »

kasmasına kasarım ama zaman iş den dolai fırsad olmuyor...

böf
hakben
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen hakben »

bundan basit ne varki arkadaşım şöle izah edeyim :

Önce sitene ftp ile bağlan ve login_body.tpl dosyasını pc ne indir.. sonra onu notepad ile aç.. kodların hepsini kopyala front pageye gir sonra aşağıda üç şık görcen Normal,Html,Önizleme diye Html ye tıkla ordaki bütün kodları sil ve kopyaladıklarını yapıştır .. daha sonra Normal e tıkla ve istediğin değişikliği yap ( ben böle yaptım) sonra tekrar html ye tıkla kodları kopyala login_body.tpl yi notpad ile açmıştınya bu kodlarla ordaki kodları değiştir ve tekrar ftp ile sitene at ...

eğer anlamadıysan videolu bi şekilde açıklayabilirim...

SaYGıLaR HaKBeN 8)
Eğlenmek, Stres Atmak, Geyik Yapmak İstiyorsan Doğru Adres:
WwW.GeYiKFoReVeR.CoM
Kullanıcı avatarı
megaplatform
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen megaplatform »

http://www.hemenpaylas.com/download/147 ... y.rar.html

Dj_Akman arkadaşım ben pek anlamam ama boyle bişi yaptım yedeğini alıp bi sitende dene olmazsa silersin :roll: olursada bana heber verirsen sevinirim
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen dj_akman »

hakben yazdı:bundan basit ne varki arkadaşım şöle izah edeyim :

Önce sitene ftp ile bağlan ve login_body.tpl dosyasını pc ne indir.. sonra onu notepad ile aç.. kodların hepsini kopyala front pageye gir sonra aşağıda üç şık görcen Normal,Html,Önizleme diye Html ye tıkla ordaki bütün kodları sil ve kopyaladıklarını yapıştır .. daha sonra Normal e tıkla ve istediğin değişikliği yap ( ben böle yaptım) sonra tekrar html ye tıkla kodları kopyala login_body.tpl yi notpad ile açmıştınya bu kodlarla ordaki kodları değiştir ve tekrar ftp ile sitene at ...

SaYGıLaR HaKBeN 8)

Front Page Kullanmıorum :wink:
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

megaplatform yazdı:http://www.hemenpaylas.com/download/147 ... y.rar.html

Dj_Akman arkadaşım ben pek anlamam ama boyle bişi yaptım yedeğini alıp bi sitende dene olmazsa silersin :roll: olursada bana heber verirsen sevinirim
gerçekten çok hoş olmuş kullanıcı adınızı ve şifrenizi girini resimdeki gibi bağlan adlı çerçeve içine alabilirsek güzel olur
hakben
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen hakben »

dj_akman yazdı:
hakben yazdı:bundan basit ne varki arkadaşım şöle izah edeyim :

SaYGıLaR HaKBeN 8)
Front Page Kullanmıorum :wink:

Eğer böle yapmak istiyorsan Kullanmalısın bence ben msl sitemde uyguluyorum bakman için adresini yazıyorum REKLAM AMAÇLI DEĞİLDİR :

http://www.supercep.forumu.com

ayrıca bi seferlik kullansan nolurki :D ve fronf page kullanmak zorun da değilsin dreamweaver flnda kullanabilirsin...
Eğlenmek, Stres Atmak, Geyik Yapmak İstiyorsan Doğru Adres:
WwW.GeYiKFoReVeR.CoM
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

dream de yaptıgın degişiklikleri,dosyayı siteye göndermeden bakma özelligi var mı?yani önizleme var mı?
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ben macromedia dreamweaver kullanıorum önizleme gibi bi özelliği yok
Kilitli

“2.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir