ben betayı bir deniyeyim dedim öylesine denedim gayet güzel yapmışlar ama bir sorum olacak
1-)Admin panelinde bazı yerlerden kutucuklar var ama açıklama bölümünde bir şey yazmıyor yani neyi değiştirdiğimizi bilmek imkansız bunları nasıl düzeltebilriz.Bence phpBB plus türçe çevirisinde bazı modlar eksik çevirilmiş heralde ondan ama bunu nasıl düzeltecez.
beta yeni sürüm olduğu için denememiş olabilirsiniz.o yüzden yardım edemeyebilirsiniz yinede teşekkürler.
phpBB plus beta
Onlari sen çevireceksin
Çok basit şimdi neyin ne oldunu anlamamız gerek ilk önce. Şöyle yap forum dilini tekrar İNGİLİZCE ye al sonrada o çıkmayan yerlerde neler yazdığına bak.
Yani onun hangi ayar olduğunu tespit et. Bunu yaptıktan sonra gerekli dil dosyası içerisine giriş yapıp o metni aynen koduyla birlikte bul. Sonrada türkçe dil paketinde gerekli yere yerleştir çevirisinide kendin yap. Bildiğim kadarı ile BETA da fazladan bir mod kurulu değil. Yannız PHPBB versiyonunu 2.0.19 a çevirirken FORUM GENEL AYARLARI içerisine 2-3 özellik eklenir bunlar login giriş süreleri hatalı şifre giriş saysı gibi yeni özelliklerdir.
Yani onun hangi ayar olduğunu tespit et. Bunu yaptıktan sonra gerekli dil dosyası içerisine giriş yapıp o metni aynen koduyla birlikte bul. Sonrada türkçe dil paketinde gerekli yere yerleştir çevirisinide kendin yap. Bildiğim kadarı ile BETA da fazladan bir mod kurulu değil. Yannız PHPBB versiyonunu 2.0.19 a çevirirken FORUM GENEL AYARLARI içerisine 2-3 özellik eklenir bunlar login giriş süreleri hatalı şifre giriş saysı gibi yeni özelliklerdir.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir