Arkadaşlar benim forum içersinde bulunan avatar galerisinin farklı bir moduna ihityacım war. Şu an site içerisine entegre edilmiş olan galeri bozuk vaziyette. hiçbir türlü sorunu gideremedim. Sizden ricam eğer elinizde warsa veya bildiğiniz bir sitede warsa lütfen bana bildirin.
İlginize şimdiden teşekkürler.
Farklı Bir Avatar Galerisi
Galeri bozuk derken? images/avatar/gallery klasörünüb içerisine avatarları klasör halinde göndermeniz gerekmektedir.Ayrıca bu bozukluk yüklediğiniz MOD lardanda kaynaklanıyor olabilir.Örneğin Birthday (Doğum günü) MOD'u nı hatalı yüklemiş olabilirsiniz veya Gender (Cinsiyet) modu gibi usercp_avatar.php dosyasını kontrol edin.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
profile_addbody.tpl - usercp_register.php - profile.php - usercp_avatar.php - profile_avatar_gallery.tpl ve hatta şu an ismi aklıma gelmeyen 10larca dosya değiştirdim sıfır phpBB'den fakat bir türlü sorun giderilemedi.
Bende eğer farklı bir avatar galerisi modifikasyonu warsa bana yardımcı olmanızı isterim.
Bende eğer farklı bir avatar galerisi modifikasyonu warsa bana yardımcı olmanızı isterim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir