plusun mesaj panosunu az çok biliyorsunuzdur.Sağ tarafda bir blok mevcut.Ben o bloktan chat bölümünü yukarıya konuların üstüne yatay bi şekilde genişleterek shoot box da oldugu gibi alabilirmiyim.
Geri kalan istatistikler olsun doğum günü olsun onlarıda sayfanın en aşagısına normal phpbb gibi düzenleyebilirmiyim.
Birde ben plusun temasında değişiklik yapmak istedim fakat tablo hücre renklerini deiştiremedim. row1 , row2 yazan yerleri. onların yerine renk kodu yazıom değişmiyor.Nasıl ayarlayabilirim.Yada bu tema işini anlayan bir arkadaş hayrına yapabilirmi.Kırmızı Beyaz tonlarda fazla abartı olmayan beyazın daha agır bastıgı bir tema yapma amacım var
Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler
Mesaj Panosuna Düzenleme Yapmak İstiyorum
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Şimdi templates/teman yani fisubsilversh/index_body_plus.tpl dosyasına gir FRAME komutunu arama yaparak bul.
Sonra frame nin yanındaki height=uzunluk vede weight= en ayarlarının yani sayı değerlerini değiştirerek çet boks u uzunlaştırabilrsin.
Şimdi diğer menülere gelince ise bu biraz daha zor olacak senin içn çünki sağdaki ve soldaki her menünün bir tablosu var her menü <TABLE> komutu ile başlayıp </TABLE> komutu ile bitiyor sen bunların yerlerini bulursan yapamayacağın şey kalmaz.
Sonra frame nin yanındaki height=uzunluk vede weight= en ayarlarının yani sayı değerlerini değiştirerek çet boks u uzunlaştırabilrsin.
Şimdi diğer menülere gelince ise bu biraz daha zor olacak senin içn çünki sağdaki ve soldaki her menünün bir tablosu var her menü <TABLE> komutu ile başlayıp </TABLE> komutu ile bitiyor sen bunların yerlerini bulursan yapamayacağın şey kalmaz.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
- tehlike_çanı
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
chatı hallettim de geri kalanını aşagıya alamadım.frontpage bilmemenin zararları 
herneyse chatı yukarı alınca baya güzel oldu. index_body_plus.tpl dosyasını upload ettim.eger yapabilcek varsa. logini,dogumgününü,istatistikleri ve son ziyareti aşagıda yatay bir şekilde yapabilirmi.Ben cok ugraştım her defasında çok kötü oldu
http://rapidshare.de/files/33015464/index_body_plus.tpl
tema sorunuma bakacak kişi yokmu
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

herneyse chatı yukarı alınca baya güzel oldu. index_body_plus.tpl dosyasını upload ettim.eger yapabilcek varsa. logini,dogumgününü,istatistikleri ve son ziyareti aşagıda yatay bir şekilde yapabilirmi.Ben cok ugraştım her defasında çok kötü oldu
http://rapidshare.de/files/33015464/index_body_plus.tpl
tema sorunuma bakacak kişi yokmu
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir