Selam arkadaşlar,
Gönderilen son 5 mesaj kodlarını sayfaya entegre ettim ancak bu seferde forum çok fazla genişliyor. AcidTechBlood temasını kullanıyorm. Bu son mesaj modunu ilk kurduğumda sayfa genişlemişti gene ama daha sonra ne olduysa tam yerine oturmuştu ve sorunsuzdu. 2 gün önce kodlarla oynarken tekrar aynı sorun oluştu. Forumda aradım ama o kadar çok konu başlığı var ki istediğim bilgiye ulaşamadım. Sorun nerde olabilir? Table width'lerle oynadım gene sorun halledilemedi.
Ekran genişliyor?
ayy aynı sorun bende de olmuştu. ben bi tane forum hazırlamaya çalışıyorum php ile ama bu dediğin benimde başıma geldi. yani son eklenen mesajlar modunu kurmaya çalıştım sonra sayfa genişledi anlamadım gitti sonra bıraktım. ya bu mesajı gördüm sırf bunu örenmek için kaydoldum valla
eğer özelden bi cvp alırsan lütfen bana da bildir tamammı

Eğer bir netice alırsam tabi ki haberdar ederim ama anlaşılan böyle bir problem daha önce yaşanmamış burda. Bir el atılması gerekir derimaycinn yazdı:ayy aynı sorun bende de olmuştu. ben bi tane forum hazırlamaya çalışıyorum php ile ama bu dediğin benimde başıma geldi. yani son eklenen mesajlar modunu kurmaya çalıştım sonra sayfa genişledi anlamadım gitti sonra bıraktım. ya bu mesajı gördüm sırf bunu örenmek için kaydoldum vallaeğer özelden bi cvp alırsan lütfen bana da bildir tamammı

- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir