Bannli üyelerin Baska isimle gelmesi
Bannli üyelerin Baska isimle gelmesi
Ya aslinda bu benimki size akil danismak gecende sitemde baya kalabalik bir grubu banlamak zorunda kaldim,simdi haliyle foruma mesaj yazmadan ip tespit edemedigim icin ipyi bannliyamiyom careyi admin onayli üyelik yaptim ...ama her defasinda baska isimle baska email ile ve genelde baska ip ile geliyorlar ...sitemde phpbbsecuruty ve ctracker yüklü
gerci bende biliyom asagi yukari bunun pek bir caresi olmadigini ama bir sorum dedim....her yeni gelenede süpheyle bakamamki bu arada toplam 70 üye oldu hepde cifter genelde...
bir akil veren yada cözüm olan yada gelismis bannmi kullanilsa ???
Simdiden Tessekürler
gerci bende biliyom asagi yukari bunun pek bir caresi olmadigini ama bir sorum dedim....her yeni gelenede süpheyle bakamamki bu arada toplam 70 üye oldu hepde cifter genelde...
bir akil veren yada cözüm olan yada gelismis bannmi kullanilsa ???
Simdiden Tessekürler
Hehhh işte tam istediğim gibi bir soru öncelik le bu soruyu sordunuz için teşekkürler kem köm
.
Arkadaşım senin yapman gereken şey Cookie Ban modunu kurman böylece sitene giren geri zekalıları sildiğin zaman aynı anda cookie ban yiyecekler yani adamların bilgisayarlarının içerisindeki bir yere özel bri bilgi sızacak ve bu sitene girememelerini sağlayacak.
Adam o bilgisayardan bir daha sitene giremeyecek. Girmesininde yolları vardır ancak kerizi uyandırmamak içn vede kerizlerinde bizim sitelerimizdeki bilgileri kullandıkları içb u bilgiyi buraya yazmıyorum
...
Cookie ban modu
Hemen indir free
http://www.phpbbturkey.com/downloads.ph ... tail&id=23

Arkadaşım senin yapman gereken şey Cookie Ban modunu kurman böylece sitene giren geri zekalıları sildiğin zaman aynı anda cookie ban yiyecekler yani adamların bilgisayarlarının içerisindeki bir yere özel bri bilgi sızacak ve bu sitene girememelerini sağlayacak.
Adam o bilgisayardan bir daha sitene giremeyecek. Girmesininde yolları vardır ancak kerizi uyandırmamak içn vede kerizlerinde bizim sitelerimizdeki bilgileri kullandıkları içb u bilgiyi buraya yazmıyorum

Cookie ban modu
Hemen indir free

http://www.phpbbturkey.com/downloads.ph ... tail&id=23
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
cevap
Bunda ne varki çerezleri silince adam girebilir. Tarayıcıyı da banlasanız firefox da user agent kurmanız yeterlidir. Ülkeyi bile banlasanız gizli proxy ile girebilir. İşletim sistemine birşey soktunuz diyelim. O zamanda bir Live Linux dağıtımı ile girebilir. Yani her halukarda girebilir. 

ctracker ı öneririm 
ipucu kötü niyetli kullancılar.

ipucu kötü niyetli kullancılar.
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
Re: cevap
Güzel iyide kardes bunlari aciklamana gerek yoktu biz biliyoruz ,ama sagolasin... böylece bilmeyenleride bilgilendirmis oldun ....neye yaradi...erens yazdı:Bunda ne varki çerezleri silince adam girebilir. Tarayıcıyı da banlasanız firefox da user agent kurmanız yeterlidir. Ülkeyi bile banlasanız gizli proxy ile girebilir. İşletim sistemine birşey soktunuz diyelim. O zamanda bir Live Linux dağıtımı ile girebilir. Yani her halukarda girebilir.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir