[mod] CrackerTracker G5 - v5.0.6 [14.Mart.2008 güncellendi]

[url=http://www.phpbbturkey.com/mods.html:34cnv4ga]phpBB 2.0.x MOD Veritabanımızda[/url:34cnv4ga] yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 2.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen [b:34cnv4ga]2.0.x MOD Destek[/b:34cnv4ga] forumuna başlık açarak sorunuz.

CrackerTracker G5 - v5.0.3 modunu beğendiniz mi ?

evet
52
78%
hayır
15
22%

Toplam oy: 67

Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

class_ct_adminfunctions.php dosyasını kontro et yerindemi birde bu dosyadaki 632 inci satırda bir değişiklik olmuşmu yani orjinaliyle aynımı sorun bu dosyada gözüküyor çünkü
FoRumOlayi.com
Benimde İmzam Olmasın Ne Var Yani
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

hukumran_senfoni yazdı:5.1 KULLADIODUM BİR SORUNUM YOKTU GÜNCELLEMEYİ YAPTIM FAKAT AYARLARDAN BİR SEY DEĞİŞTİRMEK İSTEDİĞİMDE BÖLE BİR SORUNLA KARSI KARSIYA KALDIM!

CBACK CrackerTracker veritabanı işlemini doğru bir şekilde gerçekleştiremedi.

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'http://www.geyikist.kayyo.com/resimler%20(99).jpg" border="0" a

INSERT INTO phpbb_ctracker_backup (`config_name`, `config_value`) VALUES ("site_desc", "")

Line : 632
File : class_ct_adminfunctions.php
common.php ' deki değişiklikleri doğru yaptığından emin ol .
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
hukumran_senfoni
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen hukumran_senfoni »

5.0.1 versiyona sahip kullanıcılar aşağıdaki dosyayı editleyip geri kalan eski dosyaları, 5.0.2 versiyonun dosyalarıyla değiştirsinler database güncellemesi yok.
log dosyalarını tekrar atmanıza gerek yok DEMİŞTİ CUPRA!...

bende editlenecek dosyayı usercp_sendpasswd.php editledim sonra 5.2 klasörünün içindeki rootları eski dosyalarla değiştirdim.Sonra böle bir sorunla karsılaştım....

ilk defa güncelleme yapıorum...
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

Tamam Doğru Yapmışsın Bende Öyle Yaptım Hiçbir Sorun Olmadı
FoRumOlayi.com
Benimde İmzam Olmasın Ne Var Yani
hukumran_senfoni
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen hukumran_senfoni »

PHPMYADMİNDE phpbb_ctracker_backup bu dosyaya baktığımda "site_desc" yok sitename war.Hatada da INSERT INTO phpbb_ctracker_backup (`config_name`, `config_value`) VALUES ("site_desc", bu bölüm geçioo phpmyadminde oluşturuorum "site_desc" fakat sonra kayboluoo??Sanırım benim hatam burada?
yaboga
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yaboga »

dostlar ben bu modu kurmayı düşünüyorum fakat bende fazlaca mod kurulu zate bunlar bi sorun yaratırmı acaba altforum modu kurulu üye hoşgeldin popüler mesaj blokları youtube bb code valla kurduklarımın hepsini hatılamıyorum bunlar gibi şeyler kurulu traker hiç kurmadım sorun olurmu bi daha baştan uraşmaktansa sorim dedim şimdiden teşekkürler
nfk
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen nfk »

içindeki dosyalar sitede olmayan dosyalar ve zaten tek tek diğer dosyaları alıp aç bul ekle değiştir yapacaksın süre 40 dakka diyor ama ben 3 saatte ancak yaparım

galiba ftpden dosyaları çekmek ve yedeklemek süreye dahil edilmiyor ben onu anlıyorum...

benim merak ettiğim içinde unistall var yani hata alırsam olmazsa yaptığım editlemeleri omu geri alacak yoksa yedekleri yollayıp bunun dosyaları silsem olmazmı sadece sgl yimi unistall ediyor herhalde öyle
Yardımlaşmak Güzeldir:)
x7even
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen x7even »

arkadaslar bu rezalet security modunun kodları kaldırdım bunun db install dosyası var mı yoksa manuel mi silelim dbdeki kayıtlarını?
Kors4n
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Kors4n »

4.1.7 >>>> 5.0.2 Updatesi yokmu arkadaşlar yoksa hepsini baştan mı kurcam :S plus için uyumludur değilmi
Kullanıcı avatarı
AlleRGy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AlleRGy »

update dosyasında 4.1.x yazıo bu yüzden 4. sürümlerin hepsinden 5.0.2 ye direk geçiş yapabilirsin.
Kors4n
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Kors4n »

dostum bulamadim ya bir yrdimci olabilirmisn.
update_ctracker_v4x_to_v5x böle bişey var onu mu yapcam
Kullanıcı avatarı
sniper
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sniper »

arkadaşlar ;
1.Bunu Kurarsak Forumun db Si Silinirmi ?
2.Bunu Hangi Dosyanın İçine Atıcaz?
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

sniper yazdı:arkadaşlar ;
1.Bunu Kurarsak Forumun db Si Silinirmi ?
2.Bunu Hangi Dosyanın İçine Atıcaz?
Forumunun date basesi silinmez eski kaldığın yerden aynen devam edersin. Bunu kurabilmek için mod kurulum makalerini iyice okumanız ve önce bunun gibi yeni başlayanları zorlayacak değilde ufak tefek 2-3 mod kurduktan sonra bunu denemelisin.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
memre34
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen memre34 »

CrackerTracker mı ? Phpbb Securty mi ? hangisini önerirsiniz
Kullanıcı avatarı
Napster
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Napster »

memre34 yazdı:CrackerTracker mı ? Phpbb Securty mi ? hangisini önerirsiniz
CrackerTracker ı öneririm. phpBB Security'den daha kapsamlı bir mod CrackerTracker. Modu kurupta hata alanlar varsa hala dademin kurdum ve sorunsuz çalıştı.
phpBB Fanlarının Buluşma Noktası
http://phpbbfan.ph.funpic.de
Kilitli

“2.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir