Mesaj Panosuna Düzenleme Yapmak İstiyorum

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj Panosuna Düzenleme Yapmak İstiyorum

Mesaj gönderen mc_kelleci »

plusun mesaj panosunu az çok biliyorsunuzdur.Sağ tarafda bir blok mevcut.Ben o bloktan chat bölümünü yukarıya konuların üstüne yatay bi şekilde genişleterek shoot box da oldugu gibi alabilirmiyim.

Geri kalan istatistikler olsun doğum günü olsun onlarıda sayfanın en aşagısına normal phpbb gibi düzenleyebilirmiyim.

Birde ben plusun temasında değişiklik yapmak istedim fakat tablo hücre renklerini deiştiremedim. row1 , row2 yazan yerleri. onların yerine renk kodu yazıom değişmiyor.Nasıl ayarlayabilirim.Yada bu tema işini anlayan bir arkadaş hayrına yapabilirmi.Kırmızı Beyaz tonlarda fazla abartı olmayan beyazın daha agır bastıgı bir tema yapma amacım var

Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Şimdi templates/teman yani fisubsilversh/index_body_plus.tpl dosyasına gir FRAME komutunu arama yaparak bul.

Sonra frame nin yanındaki height=uzunluk vede weight= en ayarlarının yani sayı değerlerini değiştirerek çet boks u uzunlaştırabilrsin.

Şimdi diğer menülere gelince ise bu biraz daha zor olacak senin içn çünki sağdaki ve soldaki her menünün bir tablosu var her menü <TABLE> komutu ile başlayıp </TABLE> komutu ile bitiyor sen bunların yerlerini bulursan yapamayacağın şey kalmaz.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
tehlike_çanı
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tehlike_çanı »

peki bu yolla olur mu Nefrit hocam? :wink:
önce plus görünümü normal phpbb görünüme geçirecek!
sonra zaten doğum günü olsun chat box olsun aşağı inecekler ondan sonra ise index_body.tpl dosyasını açıp chat box kodunu bulup yukarıya nereye bırakmak isterse oraya bırakacak!
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

chatı hallettim de geri kalanını aşagıya alamadım.frontpage bilmemenin zararları :D

herneyse chatı yukarı alınca baya güzel oldu. index_body_plus.tpl dosyasını upload ettim.eger yapabilcek varsa. logini,dogumgününü,istatistikleri ve son ziyareti aşagıda yatay bir şekilde yapabilirmi.Ben cok ugraştım her defasında çok kötü oldu
http://rapidshare.de/files/33015464/index_body_plus.tpl

tema sorunuma bakacak kişi yokmu
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kullanıcı avatarı
ThEnd
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ThEnd »

o bölgeler celpic diye geciyo sanırım .css dosyasını aç celpic yazanları bul yanındaki renk kodlarını degıstır ben boyle yapmıstım kolay gelsın
Kullanıcı avatarı
nuhsalih
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen nuhsalih »

ThEnd yazdı:o bölgeler celpic diye geciyo sanırım .css dosyasını aç celpic yazanları bul yanındaki renk kodlarını degıstır ben boyle yapmıstım kolay gelsın
hocam sitendeki tema cok güzel o temayı nasıl bulabilirim
www.islamday.info İslam Bilgi Paylaşım Platformu Destek için Üye olun
http://www.islamday.info
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir