Google Adsense & Katreklam Network
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Google Adsense & Katreklam Network
Arkadaşlar bisüre önce google ads e başvuru yaptım kabul edildi ve siteme kodları ( reklamları ) belirli yerlere yerleştirdim ..
Sonrasındaysa Katreklam Ntwrk e başvuru yaptım katreklamın kabul maili google dan daha geç geldi ve oda kabul edildi benim merak ettiğim
Aynı site içerisinde Google ve Katreklam reklamlarını yayınlayabilirmiyim ? Katreklam la anlaşma sağladığım için google dan atılırmıyım vea katreklam sitemde google reklamları olduğu için sonradan iptal edebilirmi bunu merak ediyorum ben ...
--Bu konuda Bilgisi veya Düşüncesi Olan varsa ve Paylaşırsa Sevinirim ...
Sonrasındaysa Katreklam Ntwrk e başvuru yaptım katreklamın kabul maili google dan daha geç geldi ve oda kabul edildi benim merak ettiğim
Aynı site içerisinde Google ve Katreklam reklamlarını yayınlayabilirmiyim ? Katreklam la anlaşma sağladığım için google dan atılırmıyım vea katreklam sitemde google reklamları olduğu için sonradan iptal edebilirmi bunu merak ediyorum ben ...
--Bu konuda Bilgisi veya Düşüncesi Olan varsa ve Paylaşırsa Sevinirim ...
- maXi
- Alt Yapı Ekibi Lideri
- İletişim:
Neye dayanarak bunu soyluyorsunuz? Lutfen kafadan atma isler yapmayalim bilmiyorsakta susalim bir yanlisliga sonuc acmayalim.Linux_123 yazdı:Yayımlarsın tabi ..
Rakip Reklamlar ve Hizmetler
Google reklamlarını veya Google arama kutularını içeren sayfalarda rakip reklamlar veya hizmetler olarak adlandırdığımız ürünlerin gösterilmesine izin vermemekteyiz. Buna Google reklamlarını taklit ederek sitenizde Google ile ilişkiliymiş gibi görünen reklamlar da dahildir. İçerik tabanlı reklamlar almayı seçtiyseniz buna tüm diğer içerik hedefli reklamlar da dahildir. Google arama hizmetlerini almayı seçtiyseniz buna aynı sitedeki diğer arama hizmetleri ve Google’ca hedeflenmemiş reklamlar da dahildir. Ortaklık veya kısıtlı metin linklerine izin veriyoruz
Katreklamda icerige gore reklam cikardigi icin. Ayni sayfada Google Adsense ve KatReklam kullanımı yasaktır.

phpBB Türkçe Destek Hattı.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bence bu soruyu google mail atarak danış mutlaka 48 saat içerisinde sana yanıt veriyorlar.ben adsense reklamlarını yayınlıyorum. pek çok reklam biçimi mevcut. ama bence sen genede google mail at onlara sor derim
her inişin bir çıkışı,her gecenin bir sabahı mutlaka vardır....
http://www.bilgicafe.com
buda blogum
http://holidayinturkey.blogcu.com/
http://www.bilgicafe.com
buda blogum

http://holidayinturkey.blogcu.com/
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir