Google Adsense & Katreklam Network

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
BaRCeLoNa
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Google Adsense & Katreklam Network

Mesaj gönderen BaRCeLoNa »

Arkadaşlar bisüre önce google ads e başvuru yaptım kabul edildi ve siteme kodları ( reklamları ) belirli yerlere yerleştirdim ..

Sonrasındaysa Katreklam Ntwrk e başvuru yaptım katreklamın kabul maili google dan daha geç geldi ve oda kabul edildi benim merak ettiğim

Aynı site içerisinde Google ve Katreklam reklamlarını yayınlayabilirmiyim ? Katreklam la anlaşma sağladığım için google dan atılırmıyım vea katreklam sitemde google reklamları olduğu için sonradan iptal edebilirmi bunu merak ediyorum ben ...

--Bu konuda Bilgisi veya Düşüncesi Olan varsa ve Paylaşırsa Sevinirim ...
ve ikincisi : http://www.forumuni.com
:)

Özelden Mesaj Atmayın Cevaplamam ...
Linux_123
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen Linux_123 »

Yayımlarsın tabi ..
Kullanıcı avatarı
maXi
Alt Yapı Ekibi Lideri
Alt Yapı Ekibi Lideri
İletişim:

Mesaj gönderen maXi »

Linux_123 yazdı:Yayımlarsın tabi ..
Neye dayanarak bunu soyluyorsunuz? Lutfen kafadan atma isler yapmayalim bilmiyorsakta susalim bir yanlisliga sonuc acmayalim.

Rakip Reklamlar ve Hizmetler
Google reklamlarını veya Google arama kutularını içeren sayfalarda rakip reklamlar veya hizmetler olarak adlandırdığımız ürünlerin gösterilmesine izin vermemekteyiz. Buna Google reklamlarını taklit ederek sitenizde Google ile ilişkiliymiş gibi görünen reklamlar da dahildir. İçerik tabanlı reklamlar almayı seçtiyseniz buna tüm diğer içerik hedefli reklamlar da dahildir. Google arama hizmetlerini almayı seçtiyseniz buna aynı sitedeki diğer arama hizmetleri ve Google’ca hedeflenmemiş reklamlar da dahildir. Ortaklık veya kısıtlı metin linklerine izin veriyoruz

Katreklamda icerige gore reklam cikardigi icin. Ayni sayfada Google Adsense ve KatReklam kullanımı yasaktır. :wink:
phpBB Türkçe Destek Hattı.
Kullanıcı avatarı
BaRCeLoNa
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen BaRCeLoNa »

Teşekkürler Maxi

yorumda değişikliğe gidelim ozaman :) ; sizce Katreklam mı Adsenmi Kullananlar yazarsa memnun olurum ...
ve ikincisi : http://www.forumuni.com
:)

Özelden Mesaj Atmayın Cevaplamam ...
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

ben katreklamı bi süre önce kaldırmak zorunda kaldım bunun yüzüne....
593ibo
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen 593ibo »

katreklam a nasıl uye olcam bı turlu bulamadım ya.bırısı yardımcı olursa sevınırım.Sitemde reklam yayınlamak istiyorum......
mehmett
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mehmett »

bence bu soruyu google mail atarak danış mutlaka 48 saat içerisinde sana yanıt veriyorlar.ben adsense reklamlarını yayınlıyorum. pek çok reklam biçimi mevcut. ama bence sen genede google mail at onlara sor derim
her inişin bir çıkışı,her gecenin bir sabahı mutlaka vardır....

http://www.bilgicafe.com

buda blogum :)

http://holidayinturkey.blogcu.com/
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

google a sormaya gerek yok.kurallar ortada.google ın reklamı varsa o tür başka bi reklam konamaz....

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir