renk gurubu hakkında birkaç soru!

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
hackTHEsystem
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

renk gurubu hakkında birkaç soru!

Mesaj gönderen hackTHEsystem »

arkadaşlar renk grubu modu hakkında birkaç soru soracağım.
öncelikle nivisec_install.php <--> root'a.buradaki root ana dosyamı oluyor.yani benim phpbb2 dosyammı?
2.sorum :nivisec_schema/*.* yi nivisec_schema <--> tüm klasörü root'a: burada nedemek isteniyor.nivisec_schema dosyasını olduğu gibi root a atmı diyor?
3. sorum :templates/senin_tema/admin/color_groups_manager.tpl <-->templates/subSilver/admin klasörüne : burada nedemek istiyor?indirdiğim renk grubu dosyasında sadece subsilver teması var ama ben farklı bir tema kullanıyorum.burda subsilverdan alıp benim kullandığım temaya atmam mı gerekiyor?
4.sorum 3.soruyla benzer: language/lang_turkish/lang_color_groups.php <--> language/lang_turkish klasörüne deniyor.fakat indirdiğim renk gurubu dosyasında sadece lang_english oluyor.ve ben turkçe kullanıyorum.lang_english'i alıp bendeki lang_turkish'emi atacağım.

arkadaşlar umarum çok olmamışımdır ama dün yükledim renk gurubunu hata verdi.nefrit arkadaşımda bulamadı bende bulamadım sorunumu.bu konularda bir hata yapmış olabilirim belki.yardımlarınızı bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
hackTHEsystem
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

YANİ BU KADAR İNSAN VAR ŞU MODU KURDUĞUNU SÖYLEYEN VE ŞU SORULARA CEVAP VERECEK BİR ALLAHIN KULU YOK!WAY BEA!2 GÜNDÜR BURDA DURUYO BU SORU YETKİLİLERE DUYRULUR!
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

1.si evet root = anaklasör
2.si evet
3.sü color groups un içerisinde subsilver teması yok bende :) senin tema diye bi dosya var.herneyse farketmez.color groupsdaki tema klasörünün içerisinde admin klasörü var.onun içerisinde bulunan
color_groups_manager.tpl ve color_groups_user_list.tpl yi kendi temanın admin klasörüne atacaksın....
4.sü color groups da language dosyasının içerisinde bende lang_turkish var ama sende lang_english varsa onun içindeki lang_color_groups.php yi al ve senin language/lang_turkish klasörüne at....o dosya daha önceden sende olmadıgı için bi sorun olmaz.lang_english klasörünü komple atma sakın :) içindekini atacaksın...

sanırım başka soru yok
:D

kolay gelsin.
not : sitede color groups u Renk Gruplari v1.2.1 olarak aratıp,bunu kurarsan iyi olur.tr çünkü :)
Kullanıcı avatarı
hackTHEsystem
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

çok saol arkadaşım ellerin dert görmesin.inş becerebilirim!
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

rica ederim.kolay gelsin....
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 2 misafir