üye ismi iki tane görünüyor

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
nazotronat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

üye ismi iki tane görünüyor

Mesaj gönderen nazotronat »

arkadaşlar avatarın üzerindeki üye ismi çift görünüyor.

okanalper">okanalper

böyle görünüyor bu hata hangi dosyadan kaynaklanır nasıl çözebilirim ?
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

viewtopic_body.tpl idi sanırım
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

color groups kurduysanız ondan kaynaklanıyor :) bende henüz bi çözüm bulamadım buna.daha öncede farklı sitelerimde kurdum ve hep aynı hatayı aldım.daha önce düzeltmiştim.ama bukez bi türlü yapamıyorum.nasıl yapıldıgını unuttum :D
Kullanıcı avatarı
RefreSh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RefreSh »

bende de olmustu colour_groups tan kaynaklanmıstı bi yerde hata yaptım.. nerde bilmiyorum sonra modülü geri aldım düzeldi. hatırlamıyorum valla :S
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

viewtopic_body.tpl dosyasında {postrow.POSTER_NAME} arat bundan sonra gelmesi gereken </a> yada </sppan> olması lazım büyük bir olasılık ile link açık kalmıştır
Kullanıcı avatarı
RefreSh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RefreSh »

tomerec yazdı:viewtopic_body.tpl dosyasında {postrow.POSTER_NAME} arat bundan sonra gelmesi gereken </a> yada </sppan> olması lazım büyük bir olasılık ile link açık kalmıştır
işte bu tomerec. tşk.ler. basıma bi daha gelirse düzeltmesini bilelim en azından.
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

önemli değil ; yanlızca yukarıda yanlış yazmışım </sppan> değilde </span> olucak
fatihbaz

bende orada şöyle bişey var ;

Kod: Tümünü seç

{postrow.POSTER_NAME}[/b], ')">{postrow.POSTER_NAME}</a></b><br />
burada bi sorun var mı peki?
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

oraya hangi modu kurduğunu bilmeden yada tam olarak o satırı görmeden birşey söyleyemem ama tahmini olarak {postrow.POSTER_NAME}[/b], ')">{postrow.POSTER_NAME}</a></b><br /> burada fazla bi kod var gibi gözüküyor {postrow.POSTER_NAME}[/b], ')"></a><br /> yaparsan sorun hal olabilir ama tahmini
fatihbaz

o satırın tamamı ;

<td width="150" align="left" valign="top" class="{postrow.ROW_CLASS}"><span class="name"><a name="{postrow.U_POST_ID}"></a><b><a href="javascript:emoticon('[b]{postrow.POSTER_NAME}[/b], ')">{postrow.POSTER_NAME}</a></b><br />{postrow.CARD_IMG}</span><br /><span class="postdetails">{postrow.POSTER_RANK}<br />{postrow.RANK_IMAGE}{postrow.POSTER_AVATAR}<br /><br />{postrow.POSTER_RENOMMEE}<br />{postrow.POSTER_JOINED}<br />{postrow.POSTER_POSTS}<br />{postrow.POSTER_FROM}</span><br />{postrow.POSTER_STATUS}</span><br /></td>
bu.buraya hangi mod kurdugumu bilemiyorum açıkcası ama bu modu 4-5 kez kurdum ve hep bu hatayı aldım,sonra da düzelttim.ama bundan önceki kurduklarımda nerede ne degişiklik yaptıgımı hatırlayamıyorum :D
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

<td width="150" align="left" valign="top" class="{postrow.ROW_CLASS}"><span class="name"><a name="{postrow.U_POST_ID}"></a><a href="javascript:emoticon('[b]{postrow.POSTER_NAME}[/b], ')"></a><br />{postrow.CARD_IMG}</span><br /><span class="postdetails">{postrow.POSTER_RANK}<br />{postrow.RANK_IMAGE}{postrow.POSTER_AVATAR}<br /><br />{postrow.POSTER_RENOMMEE}<br />{postrow.POSTER_JOINED}<br />{postrow.POSTER_POSTS}<br />{postrow.POSTER_FROM}</span><br />{postrow.POSTER_STATUS}</span><br /></td>
dene bakalım bi
fatihbaz

isimler renklenmek yerine kaybolmayı tercih ettiler :) isim yazan yer komple kayboldu....
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

kardeş dediğim gibi sadece tahmini olarak yapıyorum ismin üstüne tıklatına acılan mini profil veya dhtml menü koymuş olabilirmisin? bide bu şekilde dene

<td width="150" align="left" valign="top" class="{postrow.ROW_CLASS}"><span class="name"><a name="{postrow.U_POST_ID}"></a><b><a href="javascript:emoticon">{postrow.POSTER_NAME}</a></b><br />{postrow.CARD_IMG}</span><br /><span class="postdetails">{postrow.POSTER_RANK}<br />{postrow.RANK_IMAGE}{postrow.POSTER_AVATAR}<br /><br />{postrow.POSTER_RENOMMEE}<br />{postrow.POSTER_JOINED}<br />{postrow.POSTER_POSTS}<br />{postrow.POSTER_FROM}</span><br />{postrow.POSTER_STATUS}</span><br /></td>
inşallah bu olur
fatihbaz

ismin üzerine tıklanınca açılan bişey yok.kodu deneyelim bakalım inşallah olur...sagol.
nazotronat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen nazotronat »

Arkadaşlar kusura bakmayın çok yoğun günlerden sonra buraya dönebildim. Sorun çözüldü.

tarayıcının gördüğü kaynak kod bu:

<a href="javascript:emoticon('okanalper, ')">okanalper</a>"><b>okanalper</b>

işlendikten sonra niyeyse iki kere yazdırılmış olarak görüyor öyleyse bu kısmı yazdıran kod tekrarlanmış

hatalı bölüm burası:

<td width="150" align="left" valign="top" class="{postrow.ROW_CLASS}"><div align="center"><span class="name"><a href="javascript:emoticon('{postrow.POSTER_NAME}, ')">{postrow.POSTER_NAME}</a>"><b>{postrow.POSTER_NAME}</b></span><br />

şimdi düzeltilmişi veriyorum:

<td width="150" align="left" valign="top" class="{postrow.ROW_CLASS}"><div align="center"><span class="name"><b><a href="javascript:emoticon('{postrow.POSTER_NAME}, ')">{postrow.POSTER_NAME}</a></b></span><br />

ilgilenen herkese teşekkürler
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot], Google [Bot] ve 2 misafir