Sitemi Ele Geçirdiler

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
RaPLeX
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Sitemi Ele Geçirdiler

Mesaj gönderen RaPLeX »

arkadaşlar herkese selam kolay gelsin benim sorunum şu

ben bi phpbb kurdum sitemi md5 lerle ele geçirdiler phpmyadmin den geri aldım şifreleri falan ama kayıt ola falan basınca girişe basınca yönetim paneline git diyince işte hata veriyorr 404 hatası veriyo ne yapmam lazım arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim...saygılar...
Kullanıcı avatarı
Militarist
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Militarist »

Anlaşılan siten gitmiş, yedeğini aldıysan tekrar kurabilirsin ama almasıysan bir şey yapamazsın. Yalnız böylece bir şeyi de öğrenmiş oldun: Sitende güvenlik programlarını eksik etmeyeceksin.
İhtilâl istiyorum,
Mukaddes bir ihtilâl...
RaPLeX
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RaPLeX »

ya sadece forum yönetiminden veritabını yedekle yazıyordu ordan aldım :S nasıl eski haline getircek onu nasıl yüklücem
Kullanıcı avatarı
Militarist
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Militarist »

Bak yönetim panelinde "veritabanını yükle" yazar. Oraya tıklayarak geri yükleyebilirsin...
İhtilâl istiyorum,
Mukaddes bir ihtilâl...
zirve
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen zirve »

arkadaslar ne kadar güvenlik programınız olsada hacklenirsiniz.acami hackerler belki hackleyemez.ama uzman hackerler 1-2 gün vakit ayırdılarmı kesinlikle açığı bulur ve hacklerler.ve en iyisi günlük yedek alan bir hostta geçmek.benden size tavsiye

saygılarımla
hackxien
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen hackxien »

zirve yazdı:arkadaslar ne kadar güvenlik programınız olsada hacklenirsiniz.acami hackerler belki hackleyemez.ama uzman hackerler 1-2 gün vakit ayırdılarmı kesinlikle açığı bulur ve hacklerler.ve en iyisi günlük yedek alan bir hostta geçmek.benden size tavsiye

saygılarımla
evet arkadaş doğru söylüyor,nekadar güvenlik önlemi alırsanız alın eğer hacklemekte ısrarlı olan kişi siteyi hertürlü hackler,onun için arkadaşında dediği gibi ücretli bir hosta geçmenizdir.Ve myadminden günlük olarak yedek alınması önemlidir.
Bana da beklerim..;) http://www.siberpaylasim.com & Hosting Hizmetlerimiz Mevcuttur. http://www.spreseller.com
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

zirve yazdı:arkadaslar ne kadar güvenlik programınız olsada hacklenirsiniz.acami hackerler belki hackleyemez.ama uzman hackerler 1-2 gün vakit ayırdılarmı kesinlikle açığı bulur ve hacklerler.ve en iyisi günlük yedek alan bir hostta geçmek.benden size tavsiye

saygılarımla
dogru söylüyorsunuz da bence hosta güvenmek pek akıllıca degil.onlar istedigi gibi alsın yedegi,siz günlük alın yeter ki....geçenlerde bi baktım sitemin eski yedegi atılmış.site bigün önceye gitti.bende 1-2 saaat önce aldıgım,o günün yedegini attım.ve devam ettim.yedegi onların ellerine bırakmam :D kendi işini kendin yapacan.
Kullanıcı avatarı
sibel.ulas
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sibel.ulas »

Yedek için tavsiye ederim: http://www.mysqldumper.de/

çalışma php
hızlı yedekleme perl
cron desteği

ayarlardan ve crondan sonra, kendi yedeği kendi alıyor. saat başı, günbaşı, ne zaman isterseniz.
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir