phpBB Kurulumu (Kendi hostunuzda)

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
sehzade20
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

FTP ye nasıl sahip olcam

Mesaj gönderen sehzade20 »

"Daha sonra hazırlamış olduğunuz ana dizini phpBB2 olan forum dosyalarınızı ftp ile hostunuza gönderebilirsiniz.Dilerseniz phpBB2 yerine kendi ftp root dizininize göre değişik isim yazabilirsiniz. "

merhaba! bu "ftp ile hostunuza gönderebilirsiniz " nasıl olcak
yani "ftp" ye nasıl sahip olcam !!!
::sehzade.20::
Kullanıcı avatarı
RefreSh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: FTP ye nasıl sahip olcam

Mesaj gönderen RefreSh »

sehzade20 yazdı:"Daha sonra hazırlamış olduğunuz ana dizini phpBB2 olan forum dosyalarınızı ftp ile hostunuza gönderebilirsiniz.Dilerseniz phpBB2 yerine kendi ftp root dizininize göre değişik isim yazabilirsiniz. "

merhaba! bu "ftp ile hostunuza gönderebilirsiniz " nasıl olcak
yani "ftp" ye nasıl sahip olcam !!!
ücretliyse hostunuz sahip olabilirsiniz. ücretsiz ise ftp desteği yok hiç bir ücretsiz forum hizmetinde ftp desteği yok benim verdiğim ücretsiz forum hizmeti haric. ücretliysede hosting firmanızla görüşün.. gerçi siz görüşmeden size bu bilgileri vermesi gerekli..
sultanselim
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sultanselim »

Herkese selamlar.

Aranıza yeni katıldım ve bu forumu çok beğendim. Bir sorum olacak benim.

Veritabanı server adresi : localhost veya serverınız tarafından verilen adres
Veritabanı adı : serverınız tarafından verilen yada kendi oluşturduğunuz veritabanı adı. Ücretli host a sahibim.

Bunları yapamadım biraz açıklamalı anlatırmısın.
sultanselim
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sultanselim »

Site içerisinde biraz daha dolandım da izleyeceğim yol aşağıdaki linkteki yolmudur acaba. ??
Kullanıcı avatarı
RefreSh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RefreSh »

sultanselim yazdı:Herkese selamlar.
Veritabanı server adresi : localhost veya serverınız tarafından verilen adres
Veritabanı adı : serverınız tarafından verilen yada kendi oluşturduğunuz veritabanı adı. Ücretli host a sahibim.
veritabanı server adresi localhost olarak kalacak..
veritabanı adı ise.. kontrol panelinden (plesk yada cpanel) oluşturduğunuz ilk veri tabanı adıdır. daha sonra o oluşturduğunuz veritabanına eklediğiniz veri tabanı kullanıcı adıda database adıdır..
Kullanıcı avatarı
Kartal23
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Kartal23 »

arkadaşlar merhaba...

bende aranıza yeni katılanlardanım.. satın aldığım bir hotum var.. şu anda html sayfası yayında. fakat forum sayfasına çavirmek istiyorum. http://www.boraboy.net bu siteyi rahatlıkla forum sayfasına çevire bilirmiyim...

ve html de olduğu gibi sitenin neye benzediğini bilgisayarımda görmek istiyorum.. yapmam gerekeni yazarsanız çok teşekkür ederim.
http://www.boraboy.net

Türkçe' ye Sahip Çık;
Yok Olmasına İzin Verme.
Kullanıcı avatarı
Militarist
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Militarist »

Kartal23 yazdı:arkadaşlar merhaba...

bende aranıza yeni katılanlardanım.. satın aldığım bir hotum var.. şu anda html sayfası yayında. fakat forum sayfasına çavirmek istiyorum. http://www.boraboy.net bu siteyi rahatlıkla forum sayfasına çevire bilirmiyim...

ve html de olduğu gibi sitenin neye benzediğini bilgisayarımda görmek istiyorum.. yapmam gerekeni yazarsanız çok teşekkür ederim.
PHPBB2'nin son sürümünü indirip kurarak çok rahat bir şekilde, bir kaç dakikada siteni forum sayfasına çevirebilirsin kardeşim. Bu, son derece basittir. MySql veritabanı oluşturmayı biliyorsan hiç bir sorun yoktur. Bilmiyorsan dahi panelinin türüne göre bu siteden kolaylıkla öğrenebilirsin...
İhtilâl istiyorum,
Mukaddes bir ihtilâl...
Kullanıcı avatarı
Kartal23
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

kötü haber dostum mysql bilmiyorum...
Php Triad ı kurdum açlıştırdım fakat bir türlü sağ alttaki saatin yanında yeşil mysql yeşil olarak belirmedi... mysql programını bir yerden indirip te öylemi denemem gerek acaba...

Türkçe' ye Sahip Çık;
Yok Olmasına İzin Verme.
burakrap
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen burakrap »

yaptımda hosta nasıl göndercez bilmiyorum ben
Kullanıcı avatarı
Kartal23
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

burakrap yazdı:yaptımda hosta nasıl göndercez bilmiyorum ben
dostum..ftp programıyla hosta bağlan...
AceFTP 3 tavsiye ederim problemsiz bağlantı kuruyo... bu programı bul indir...

benim bir problemim daha var... apache yi kurdum... çalıştırdım 25dk oldu ve gelen ekranda

[Fri Nov 03 16:27:41 2006] [warn] pid file c:/apache/logs/httpd.pid overwritten
-- Unclean shutdown of previous Apache run?
Apache/1.3.23 (Win32) running...

yazıyo ve MySQL yeşil ışığı bi türlü yanmadı....

Türkçe' ye Sahip Çık;
Yok Olmasına İzin Verme.
depresyon
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen depresyon »

Merhaba Arkadaşlar..
Php Nuke 7.9 Kurdum.İçinde phpBB 2.0.17 mevcut..Ben bunu phpBB 2.0.21 olarak güncellemek istiyorum.Hostumun Fantastico menusunde phpBB 2.0.21 mevcut.Başka bir dizine kurabiliyorum phpBB 2.0.21 i.Ama Php Sitemde istediğim hedefi http://www.Site ismi.com /modules/forums olarak gösteremiyorum.Yani Php sitemden bagımsız bir yere atıyor modullerime değilde.Ben ise php Sitemde Forum modulune tıklandıgında phpBB 2.0.21 in acılmasını istiyorum.
Bana güncelleme konusunda yol gösterirseniz çok sevinirim.
Not : Php phpBB 2.0.21 Fantastico menumde mevcut ve kurulumda sorun yok.Database de otomatik atıyor.
Kullanıcı avatarı
alk
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen alk »

İnstall ve Contrip

sil uyarı gelmedi?

nerde geliyor?
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

yüklemeyi tamamladıktan sonra sitene girince öyle bi yazı çıkar, o dosyaları silince sitene girebilirsin..
Kullanıcı avatarı
AcemiAN
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AcemiAN »

Peki Arkadaşlar Mesela Sitem Daha Açılmadı Ben Siteme Şimdi Sadece Bir Resim Eklemek İstiyorum , Mesela İşte Logom falan var kapalıyız vs. gibi | Şimdi ben ftp adresinden |FileZilla Kullanıyorum | Nasıl Resmi yolucam hangi klasörün içine atmam lazım resmi lütfen yardım edermisiniz :?:
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

resmin üzerine sağ tıklayıp resim yolunu öğren ona göre oraya yolla aynı isimle. genelde böyle oluyor
siteadresin.com/templates/Vhangi temaysa/images/
burada images klasörünün içindeki bi dosya oluyor ama sen yinede resmin yolunu öğrenip öyle yap.
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir