CrackerTracker G5 - v5.0.3 kurulumu hakkında acil yardım

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
mehmett
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

CrackerTracker G5 - v5.0.3 kurulumu hakkında acil yardım

Mesaj gönderen mehmett »

arkadaşlar forumuma CrackerTracker G5 - v5.0.3 kuracağım yalnız anlayamadığım bir kaç nokta var şimdi http://www.phpbbturkey.com/about3384.html de verilen linkten mod dosyasını indiriyorum.rar lı dosyayı açtığım zaman içinden contrip,root iki klasör çıkıyor. şimdi modun açıklamasında #
#-----[ DIY INSTRUCTIONS ]------------------------------------------
#
Mod dosyası içerisinden çıkan ctracker/logfiles klasörü dışındaki tüm dosyaları phpBB ana dizininize gönderin.

ctracker/logfiles klasörü içerisinde logfile_debug_mode.txt isimli yeni bir dosya daha göreceksiniz, bu dosyayıda ilgili yere gönderin! Ve bu dosyanın CHMOD ayarını 777 olarak ayarlayın!

'
#

böyle denilmiş. şimdi benim sorularım şunlar
1-ana dizine contrip,root adlı klasörlerinin ikisinide mi atacağım,eğer atacaksam olduğu gibi mi atayım yoksa klasörün içine girip içindeki dosyaları mı atayım ayrı ayrı her birisini?eğer öyle yaparsam index.php felan çıkıyor içinden onlar değişince bizim daha önceden kurudğumuz modlar gitmez mi?
2-"logfile_debug_mode.txt isimli yeni bir dosya daha göreceksiniz, bu dosyayıda ilgili yere gönderin" denilmiş bu ilgili yer neresi?
umarım derdimi anlatabilmişimdir.
ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

sadece root içindekileri yollayacaksın..
contrib içindeki güncelleme dosyaları eski versiyona sahip kullanıcılar için kurulum bilgisini içerir...

kurma, install dosyasını açıp kurulum yönergelerini takip et.. bahsettiğin dubug txt dosyası zaten logfiles içinde ctracker klasörünün içinde sunucuna gönderilecek..
ftp programıyla eğer linux sunucun varsa bu logfile klasörünün içindeki dosyaların chmod değerini 777 yada 0777 olarak ayarlamalısın. bunu niye yapıoyoruz çünkü bu dosyalara program tarafından veri girişi yapılmasını sağlamış olacağız..
mehmett
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mehmett »

Arkadaşlar ben bu modu kurdum daha sonra yönetim paneline girdim orada CrackerTracker bölümünün türkçesş yok ben de boş bir yere tıkladım meğersem orası butonmuş ve gelin görün ki sitemem giremiyorum.BU mod beni siteme sokmuyor ne yapmam lazım acil yardım
mehmett
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mehmett »

dosyaların yedeğini aldığım için forumu eski haline getirdim ama kurduğum zamanda türkçeleştirmek için language dosyasından çıkan dosyayı gereken yere gönderdim ama hiç bir yazı çıkmıyor.Bu neden kaynaklanır?
zirve
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen zirve »

forumunda 1 den fazla dil varsa öteki dillerede göndermelisin o dosyayı.
mehmett
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mehmett »

zirve ve cupra cevaplarınız için teşekkürler ama ondan önce ben bu modu kaldırıp yeniden kurmak istiyorum çünkü bu modu kurduğum zaman ben foruma giremiyorum banlandığıma dair uyarı çıkıyor security alert diye onun için ftp ile cracker a ait tüm dosyaları sildim bunun haricinde ben bu banlanmayı nasıl kaldırabilim?ikinci sorum install.php ile en başta yükleme yapıyoruz ya bir dahaki yüklememde sorun çıkarmı ben crackera ait ftp ile attığımız tüm dosyaları sildim peki ama bu install.php ile yapılan işlemi nasıl geri alıcaz ?tekrardan kurduğumda yine giremeyebilirim çünkü
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

dönüştürücüler böllümünde clean phpbb yi kullanabilirsin..
mehmett
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mehmett »

cupra çok teşekkürler yardımın için dediğin gibi kaldırdım tabloları yanlız bi salaklık yaptım kaldırılmasını işaretlerken ters işlem yapmışım ct cracker ları kaldırcağım yerde diğerleri kalktı sql den :D sonra ctcrackerıda kaldırdım.benim hatırladığım bir anti robotic vardı sql sorgusu yaptığımız mod onun sğl sorgusunu tekrar yaptırdım çalıştı. diğer hangi modları kurdum onu düşünüyorum sql sorgusu yaptığımız. daha önce kurulan modları gösteren bir mod vardı ama bulamadım onu arıyorum. tekrardan yardımların için teşekkürler
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir