Kurdum fakat hata veriyor

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
ringleader
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kurdum fakat hata veriyor

Mesaj gönderen ringleader »

Daha önce aynı hosta phpbb kurmuştum tıkır tıkır çalışıyordu şimdi aynı hosta http://www.sillys.org/sazans/phpBB2/ klasorune plusı kurdum cmod ayarlarına kadar sizin dediğiniz şeyleri harfiyen yaptım ama aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum.

Warning: glob() has been disabled for security reasons in /data/web/virtuals/sillys.org/www/sazans/phpBB2/includes/sessions.php on line 31

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/sillys.org/www/sazans/phpBB2/includes/sessions.php:31) in /data/web/virtuals/sillys.org/www/sazans/phpBB2/includes/sessions.php on line 260

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/sillys.org/www/sazans/phpBB2/includes/sessions.php:31) in /data/web/virtuals/sillys.org/www/sazans/phpBB2/includes/sessions.php on line 261

Warning: glob() has been disabled for security reasons in /data/web/virtuals/sillys.org/www/sazans/phpBB2/includes/sessions.php on line 31

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/sillys.org/www/sazans/phpBB2/includes/sessions.php:31) in /data/web/virtuals/sillys.org/www/sazans/phpBB2/includes/sessions.php on line 260

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/sillys.org/www/sazans/phpBB2/includes/sessions.php:31) in /data/web/virtuals/sillys.org/www/sazans/phpBB2/includes/sessions.php on line 261

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/sillys.org/www/sazans/phpBB2/includes/sessions.php:31) in /data/web/virtuals/sillys.org/www/sazans/phpBB2/includes/functions.php on line 1275

Yardım cı olursanız çok sevinirim
xxx
Kullanıcı avatarı
ALEXIS
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ALEXIS »

Kod: Tümünü seç

[ AÇ ]

includes/sessions.php

[ BUL ]

glob()

[ BUNUNLA DEĞİŞTİR ]

@glob()
Kullanıcı avatarı
GodBeach
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Re: Kurdum fakat hata veriyor

Mesaj gönderen GodBeach »

ringleader yazdı:Daha önce aynı hosta phpbb kurmuştum tıkır tıkır çalışıyordu şimdi aynı hosta http://www.sillys.org/sazans/phpBB2/ klasorune plusı kurdum cmod ayarlarına kadar sizin dediğiniz şeyleri harfiyen yaptım ama aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/sillys.org/www/sazans/phpBB2/includes/sessions.php:31) in /data/web/virtuals/sillys.org/www/sazans/phpBB2/includes/functions.php on line 1275

Yardım cı olursanız çok sevinirim
Aynı soruyu saten sormuşsun ordada cevaplandı ...
Bir php kodu
$GodBeach = "Php Script Yazılır";

print $GodBeach;

Önizleme: Php Script Yazılır
MTKY
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen MTKY »

umarım onlıne bırı vardır . bu glob hatasını arkadasın dedıgı seılde duzelttım fatal error hatası gelmıyor artık ama sayfada bom bos sayfa gelıyor. php uzerındekı hıcbır sayfa gelmıyor ne yapabılırım??? umarım hızlı cevap gelır sımdıden tesekkurler
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir