Mod ekleme yardım

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
by-keskin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mod ekleme yardım

Mesaj gönderen by-keskin »

Arkadaşlar ben mod ekleyemiom çok zr iş bunlar ben birinize admin bilgilerimi versem benim için yaparmısınız ?
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

arkadaşım 1.cisi o iş biraz riskli güvenliğin açısından, 2.cisi burada millete bazı şeyleri öğrenmeleri ve başkalrına yardımcı olmaları için destek sunuluyor, 3.sü eğer mod kurmak istemiyorsan premod denen hazır modlar yüklü olanlar var, phpplus, allergy, yakusha, vistabb, megabb...
onlardan birini kur, hepsinde en az 50 tane mod kurulu. hatta yanılmıyorsam plusta 100den fazla mod var..
mehmett
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mehmett »

arkadaşım mod kurulum makalesini oku önce sonra değişiklik yapacağın dosyaların yedeğini al birincisinde olmazssa ikinci denemende yaparsın. zaten sql ve kopyala yapıştırdan ibaret bir iki moddan sonra hızlanırsın. 8) hem öyle admin bilgileri verilir mi herkese. :wink:
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Mod ekleme yardım

Mesaj gönderen ESQARE »

by-keskin yazdı:Arkadaşlar ben mod ekleyemiom çok zr iş bunlar ben birinize admin bilgilerimi versem benim için yaparmısınız ?
Ücretsiz hazır kurulu forum hizmeti veren yerlerden aldığınız forumlara mod kuramazsınız. Daha önce forumlarda yüzlerce kez söylenmişti...
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
by-keskin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen by-keskin »

web sitem ücretli bedava forum sitelerinden değil
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir