En iyi host

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
cerkiner
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

En iyi host

Mesaj gönderen cerkiner »

Ben kendim paralı host alıp phpbb forum kurmak istiyorum ama ondan önce hem denenmek için hemde üye toplamak için (beni yarıda bırakmıyacak yani db boyutu fln sorun olmasın 750-1000 kadar mesaj yazıyım bazı sitelerinki 1 mb fln oluyoo yetmiyoo tabi) free bi host bulup forum kurucam sonra paralıya geçip db aktarırım :wink:
Önerebileceğiniz host varmı (free olcak) ?

Eğer site tutarsa paralıya geçiceğim için paralı host önerileride yazarsanız sevinirim.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

valla ücretsiz ve reklamsız bi kayyo vardı oda artık girilmez durumda valla,
onun dışında funpic var ama onlarda reklam var zaten deneme amaçlı diyorsun sorun çıkmaz yani.... sonra 110mb.com var ama nasıl olduğunu bilmiyorum yani alan falan olarak bayaa geniş ama kalite olarak bilmiyorum.
http://www.coolfreepages.com var bide ftp desteği falan var dene bence. bir ay bir buçuk ay önce kayyo ihtiyacı karşılıyordu ama şimdi çok uzak...
Kullanıcı avatarı
cerkiner
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cerkiner »

funpic.org'dan almayı düşünüyordum ama oranın db büyüklüğünün 1mb olduğunu duydum (ne kadar Doğru ne kadar yanlış bilmiyorum) ama yardımın için saol diğerlerine bi bakıcam :D :D :D
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

valla 1 mb is çok az yani gzip kullansan bile fazla idare etmez gibi yani, ama sadece deneyecem dediğin için kurup özelliklerini incelemek için olabilir...
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

250 mb alan
20 gb bw
20 subdomains
2 db
#########
150 mb alan
20 gb bw
20 subdomains
10 db
###########
100 mb alan
30 gb bw
20 subdomain
2 db
##########
150 mb alan
20 gb bw
sınırsız subdomain
2 db

istediginiz özelligi seçin :D http://www.byethost.com/freeplans.php
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

oradan aldım tabiki yine deneme amaçlı ama cpanele giriş için şifreni ve üye adımı yazıyorum ve yiene aynı ekrana dönüyorum, valla beceremedim yani, firefoxtandır belki dedim ex-plorerla da denedim aynısı oluyor valla.
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

orada benim 15-16 hesabım var,sürekli kullanıyorum.hiçbi sorun çıkarmadı.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

valla denedim deneidm giremedim yoksa yazılı özellikler çok iyi...
HaYaL-eT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HaYaL-eT »

Hesap yaklaşık yarım saat içinde aktif oluyor.. Yoksa sizi aynı sayfaya yönleniyor...Ondan olabilir...

+

Byethost iyi ama planlar hala dursa da standart bir plana geçtiler sanıyorum çünkü hangi plana geçersem geçeyim, aynı özelliklerle karşılaşıyorum
Lütfen MSNden ve özelden yardım istemeyin..

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir