peki bişi sorcam kayyodan alınan veritabanı ile siteye mod ekleyemezmiyiz???ESQARE yazdı:Ücretsiz, hazır kurulu forum hizmeti veren sitelerden alınan forumların FTP, phpMyAdmin v.b. desteği olmadığı için MOD EKLEYEMEZSİNİZ! Daha önce yüzlerce kez belirtildi forumlarda.
1.si sinirlenmene gerek yokESQARE yazdı:Ücretsiz, hazır kurulu forum hizmeti veren sitelerden alınan forumların FTP, phpMyAdmin v.b. desteği olmadığı için MOD EKLEYEMEZSİNİZ! Daha önce yüzlerce kez belirtildi forumlarda.
Dediğimi okumamışsınız hala ısrar ediyorsunuz ekleniyor diye. phpbb3, iphorum gibi hazır forum servisi sağlayan sitelerde FTP ve SQL erişim desteği yoktur, o yüzden MOD ekleyemezsiniz. Eğer ekleyebilseydiniz zaten "MOD nasıl ekleyecem" şeklinde bir soru sormazdınız, yaşınızın küçüklüğü ile hiç bir ilgisi yok. phpBB'nin ne olduğu konusunda bir bilginiz var ki bu soruyu soruyorsunuz. Fakat arama yapmadığınız ve forumları kontrol etmeye üşendiğiniz için bu tarz tepkiyle karşılaşırsınız. Daha önce forumlarda defalarca verildi, söylendi, yazıldı. Her gün aynı sorulara cevap veriyoruz Arama fonksiyonu olduğu halde.miracmert yazdı:1.si sinirlenmene gerek yokESQARE yazdı:Ücretsiz, hazır kurulu forum hizmeti veren sitelerden alınan forumların FTP, phpMyAdmin v.b. desteği olmadığı için MOD EKLEYEMEZSİNİZ! Daha önce yüzlerce kez belirtildi forumlarda.
2.si ben ekleyebiliyorum bende phpbb3 den açılmış ve iphorum dan açılmış forumlarım var gayetde rahat ekleniyor yani ama ben nasıl mod ekleneceğini anlamadığım için ve anlayamadığım için nasıl mod ekleyeceğimi BİLMİYORUM.Ve ben bunu gayet doğal görüyorum çünkü yaşım küçük ben buna bağlıyorum bunu...
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 6 misafir